slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Έναν γιατρό θέλει να «προσλάβει» ο Δήμος Ξάνθης… αιτήσεις μέχρι και αύριο Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Ξάνθης ανακοινώνει την πρόθεσή του να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου για την κάλυψη αναγκών του Δήμου με αντικείμενο τη παροχή ιατρικών υπηρεσιών ενός (1) ιατρού παιδιάτρου στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξάνθης.

Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ένα (1) άτομο, ειδικότητας ιατρός παιδίατρος για ένα (1) έτος στο Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ξάνθης.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

α) Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου  (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ  της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας,

β) Άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος,

γ) Άδεια χρησιμοποίησης τίτλου ιατρικής ειδικότητας Παιδιάτρου,

δ) Βεβαίωση ιδιότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου και

ε) Εκπλήρωση της υποχρεωτικής άσκησης υπηρεσίας υπαίθρου, αποδεικνυόμενη με βεβαίωση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ή βεβαίωση του ιδίου Υπουργείου ότι δεν απαιτείται.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στο γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού Δήμου Ξάνθης, στην ακόλουθη διεύθυνση:Ορφέως & Αντίκα, Ξάνθη Τ.Κ. 67132

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 20/09/2017 έως και 25/09/2017.

Σχετικά Άρθρα