slider Τελευταία Νέα

Γιατί να συμβαίνει αυτό στην πόλη μας

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Δεν τα γράφουμε για να γκρινιάζουμε αλλά η κατάστασή πλέον είναι τραγική στα γνωστά «παπάκια» της Ξάνθης που αποτελούν και εστία μόλυνσης πλέον για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους που επισκέπτονται το πάρκο…

Τα νερά στις μικρές τεχνίτες λιμνούλες πάρα πολύ βρώμικα, οι πάπιες παρατημένες, πληγωμένες χωρίς περίθαλψη, τουαλέτες πολύ βρώμικες, χώροι φιλοξενίας των πτηνών μες την δυσοσμία. Και όλα αυτά στην είσοδο της πανέμορφης παλιάς πόλης της Ξάνθης.

Οι παρακάτω φωτογραφίες τις οποίες βρήκαμε στο διαδίκτυο αναρτημένες από φοιτήτρια που μένει στην παλιά πόλη της Ξάνθης και αποτυπώνουν την πραγματική αλήθεια για την κατάσταση του πάρκου.

Εκτός το ότι το πάρκο είναι αφημένο στην τύχη του δεν υπάρχει φύλακας για να επιβλέπει τα ζωντανά έχουνε πάρει και τις κούνιες της τραμπάλες και τις τσουλήθρες και πλέον είναι το χειρότερο πάρκο. Μας θλίβει η κατάσταση γιατί το πάρκο είναι πολλών ετών και μεγάλωσαν πολλές γενιές παιδιών με την ιδιομορφία που είχε το συγκεκριμένο δημοτικό πάρκο να φιλοξενεί πάπιες, χήνες και παλαιότερα και είδη σπάνιων πουλιών τώρα έχει καταντήσει στην μεγαλύτερη εστία μόλυνσης της περιοχής. Θέση πρέπει να πάρει και η παρούσα δημοτική αρχή για την κατάσταση αλλά και οι μελλοντικές υποψήφιες παρατάξεις.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα