Κοινωνία Τελευταία Νέα

Γιατί να επιλέξετε χειροποίητα κοσμήματα; Και γιατί να επιλέξετε τα κοσμήματα Material (φωτογραφίες)

Αν έχετε βαρεθεί τα τυποποιημένα πανάκριβα κοσμήματα που φοριούνται μαζικά σε σχεδόν πανομοιότυπα σχέδια χωρίς καμία πρωτοτυπία, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να επενδύσετε στα πρωτότυπα χειροποίητα κοσμήματα Material της Χρύσας Νεστορίδου που θα τα βρείτε μόνο στην Ξάνθη στην οδό 28 ης Οκτωβρίου 161.

Τα χειροποίητα κοσμήματα Material εκτός από την μοναδική τους αισθητική και τα εντυπωσιακά τους σχέδια ξεχωρίζουν για πολλούς ακόμη λόγους που τα κάνουν πραγματικά μοναδικά και πιο πολύτιμα από τις συνηθισμένες επώνυμες δημιουργίες.

  1. Δεν κατασκευάζονται μηχανικά

Τα χειροποίητα κοσμήματα Material γίνονται με τo χέρι, που σημαίνει ότι κάθε κομμάτι τους είναι πραγματικά μοναδικό.

  1. Χρόνος

Κάθε χειροποίητο κόσμημα της Χρύσας Νεστορίδου απαιτεί μια σημαντική επένδυση χρόνου, εμποτίζοντας το κομμάτι με μια σημασία που απλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτε άλλο.

  1. Διαδικασία

Καθώς τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, το Material μπορεί να σας ενημερώσει για τις ιδιαιτερότητες τους, τις ανάγκες τους σε φροντίδα και συντήρηση καθώς και προτάσεις για να τα φορέστε σωστά.

  1. Ποιότητα

Σε αντίθεση με τα τυποποιημένα, κάθε χειροποίητο κόσμημα κατασκευάζεται με μεράκι και ιδιαίτερη φροντίδα, γεγονός που τα καθιστά πολύ πιο ποιοτικά και πιο προσεγμένα από οποιοδήποτε άλλο είδος κοσμήματος. Και αυτό είναι που τα κάνει μοναδικά αφού ΔΕΝ ΥΠΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.

Στο Material λοιπόν της Χρύσας Νεστορίδου θα βρείτε μοναδικές σειρές δουλεμένες στο χέρι και πολλές διαφορετικές κομψές δημιουργίες για θηλυκές εμφανίσεις. Μοναδικές συλλογές με εικαστική προσέγγιση στο σχεδιασμό και αναφορές στην παράδοση και την μοντέρνα τέχνη.

Μην περιμένετε άλλο, ελάτε να φτιάξουμε το δικό σας μοναδικό κόσμημα!

Πάρετε μια γεύσης από τα μοναδικά αυτά κοσμήματα.

Θα τα βρείτε στο Material 28 ης Οκτωβρίου 161 Ξάνθη και στο τηλέφωνο 2541 070360

Σχετικά Άρθρα