Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Γιάννης Ιατράκης: «Το Ποτάμι παίρνει την τρίτη έδρα στην Ξάνθη»

Δείτε σήμερα το βράδυ στις 21:10 στο Κανάλι 6 την Συνέντευξη του υποψηφίου Βουλευτή Ξάνθης με το Ποτάμι

iatrakhs theodorakhs111

Την ικανοποίηση του για την τρομακτική ανοδική πορεία του Ποταμιού, το οποίο έχει εδραιωθεί ως η Τρίτη δύναμη και πανελλαδικά αλλά και τοπικά στον Νομό Ξάνθης, εξέφρασε ο υποψήφιος Βουλευτής με το Ποτάμι Ξάνθης κ. Γιάννης Ιατράκης στην τηλεόραση του Καναλιού 6 και τη δημοσιογράφο Μαρία Κώστογλου. Η συνέντευξή του θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ Πέμπτη 22 Ιανουαρίου από το Κανάλι 6 στις 21:10 αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Βιογραφικό του υποψήφιου Βουλευτή του Ποταμιού Ξάνθης

Ο Γιάννης Ιατράκης είναι παντρεμένος με την Κυριακή Φυτοπούλου και έχει δύο κόρες την Ελίνα και την Σοφία. Το 1992 αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σαν Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός εγκαταστάθηκε στην Ξάνθη. Εργάσθηκε στην Χαρτοποιία Θράκης Α.Ε. και στην Fanco A.E. σε Ελλάδα και Βουλγαρία ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2003 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην πόλη μας ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, Εργολήπτης Δημοσίων Έργων.

Έχει ενεργή συμμετοχή σε συνδικαλιστικά όργανα των οργανώσεων των Μηχανικών και είναι μέλος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλ. Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων από το 1992 ενώ από τον Δεκέμβριο 1996 είναι μέλος και του Συλλόγου Μηχανολόγων- Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος.

Έχει πλούσια δράση στα κοινά της Ξάνθης ενώ πρόσφατα εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1 ου Γυμνασίου Ξάνθης.

Μιλά Αγγλικά αλλά και Βουλγάρικα.

Τον Δεκέμβριο του 2014 αποδέχθηκε την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη και κατέρχεται ως υποψήφιος Βουλευτής Ξάνθης με το Ποτάμι στις εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015.

Ο υποψήφιος Βουλευτής που ζητά την ψήφο των Ξανθιωτών και την κατοχύρωση της τρίτης έδρας για το Ποτάμι είπε στην δημοσιογράφο Μαρία Κώστογλου:

Για την επόμενη μέρα των εκλογών

Τα πράγματα θα είναι αρκετά δύσκολα για τη χώρα, με οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα. Έχει δοθεί πολύς χώρος σε επιπόλαιους ανθρώπους, που δεν έχουν δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή τους, και που νομίζουν ότι η διακυβέρνηση της χώρας είναι εύκολη υπόθεση.

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ

Δε θα συμπράξουμε με το ΣΥΡΙΖΑ στη δική του γραμμή. Στα σημαντικά θέματα χρειάζονται ευρύτερες συμμαχίες. Στη διαπραγμάτευση με τους ξένους για παράδειγμα, δεν θα πάει μόνος του ο ΣΥΡΙΖΑ. Αν πάει μόνος του θα ηττηθεί και αυτό θα είναι εις βάρος της χώρας. Παράλληλα, εμείς δεν παίζουμε με το ευρώ. Στο ΣΥΡΙΖΑ όμως υπάρχουν αρκετοί που παίζουν και με το ευρώ και λένε ότι «η μισή μας καρδιά είναι στην Ευρώπη». Η δική μας καρδιά βρίσκεται ολόκληρη στην Ευρώπη.

Για την ανοδική πορεία του Ποταμιού και πανελλαδικά και στην Ξάνθη

Μέσα στην σύγκρουση Ν.Δ. και Σύριζα που θέλουν την εξουσία για τον εαυτό τους, το Ποτάμι όχι μόνο επιβιώνει αλλά έχει και ανοδική πορεία. Η αίσθησή μου είναι ότι στις μέρες που απομένουν το Ποτάμι θα φουσκώσει ακόμη περισσότερο, γιατί ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλέον πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μια ισχυρή τρίτη δύναμη στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Και φυσικά η τρίτη έδρα στην Ξάνθη ανήκει στο Ποτάμι.

Για τους αγρότες και την πρωτογενή παραγωγή

Σήμερα έχουμε 360 φορείς που ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα. Πείτε μου τι κάνουν όλοι αυτοί; Θέλουμε ειδικούς που θα συμβουλέψουν τους αγρότες σε όλα τα στάδια παραγωγής ώστε να έχουν ένα εγγυημένο εισόδημα. Είμαστε υπέρ των ομάδων και τον συνεταιρισμών αλλά με αναβαθμισμένες τις δραστηριότητές τους και με το μάτι στις εξαγωγές των καθετοποιημένων προϊόντων μας.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη η οποία θα μεταδοθεί σήμερα το βράδυ Πέμπτη 22 Ιανουαρίου από το Κανάλι 6 στις 21:10 αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Περισσότερα και στο http://iatrakhspotami.blogspot.gr ή στο facebook: www.facebook.com/iiatrakis

Σχετικά Άρθρα