Κοινωνία Κύριο Θέμα Τελευταία Νέα

Γιάννης Ιατράκης: «Η ψήφος στο Ποτάμι δεν ήταν μια ψήφος θυμού, ήταν μια θετική ψήφος» (δήλωση μετά τις εκλογές!).

iatrakhs

Ξανθιώτη και Ξανθιώτισσα

Σε όλη την προεκλογική περίοδο, φίλοι και γνωστοί με ρωτούσαν γιατί να αφήσει κάποιος επαγγελματίας την δουλειά του για να ασχοληθεί με την πολιτική; Αυτήν την πολιτική που 30 χρόνια τώρα βασάνισε την χώρα.

Και τους απάντησα ότι αν δεν πάει μπροστά η χώρα συνολικά, αν δεν αλλάξει το πολιτικό τοπίο, καμία δουλειά δεν μπορεί από μόνη της να σταθεί.

Γι αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική και να συστρατευτώ με το Ποτάμι Ξάνθης για να τα αλλάξουμε όλα.

Σήμερα το Ποτάμι είναι η τρίτη δημοκρατική δύναμη της χώρας και αυτό είναι μια νίκη της κοινωνίας.

Το μυστικό για την άνοδο αυτής του Ποταμιού, είναι οι εθελοντές μας τους οποίους ευχαριστώ οι άλλοι τέσσερεις συνυποψήφιοί μου (Δημήτρης Γρηγοριάδης, Σούλα Μπεζάζη, Σπύρος Μουτούτσος, Εντέρ Κανελντζή) και ο συντοπίτης μας Περιφερειακός συντονιστής Άρης Σαββίδης για τον οποίο δεν υπάρχουν λόγια να πει κανείς για τον αγώνα που έδωσε μαζί με τους πέντε υποψηφίους βουλευτές του Ποταμιού Ξάνθης.

Στους τρεις χιλιάδες πολίτες της Ξάνθης που τόλμησαν και μπήκαν στο Ποτάμι λέμε μόνο μια φράση: Εμείς δε θα σας προδώσουμε.

Η ψήφος στο Ποτάμι δεν ήταν μια ψήφος θυμού, ήταν μια θετική ψήφος. Μια ψήφος λογικής και θάρρους.

Συγχαίρω τους τρεις νέους βουλευτές του νομού για την επιτυχία τους και την εκλογή τους και περιμένω να ανταποκριθούν στις ευθύνες τους.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου και τους φίλους εθελοντές συνεργάτες που μου συμπαραστάθηκαν στο δύσκολο αγώνα της εκλογικής μάχης.

Το Ποτάμι θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα.

 

Γιάννης Ιατράκης

Ποτάμι Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα