slider Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Γευστικές προτάσεις Espressonist και για την περίοδο της νηστείας!

Νηστεύετε; Αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπoρείτε να συνοδεύσετε τον αγαπημένο σας καφέ Espressonist με ένα γευστικό σνακ! Ο καφές τoυ Espressonist είναι γνωστό ότι πλημμυρίζει με γεύση και άρωμα τα πρωϊνά μας. Γιατί όμως να τον απολαμβάνετε σκέτο;

Για την περίοδο της Σαρακοστής υπάρχουν νόστιμες επιλογές για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Το κουλούρι με ταχίνι και μέλι είναι ένα ιδιαίτερα θρεπτικό σνακ είτε για πρωϊνό είτε για ένα απογευματινό που θα σας γεμίσει ενέργεια. Το ταχίνι θεωρείται «υπερτροφή» της νηστείας. Κι αυτό γιατί συμβάλλει στην πρόσληψη πρωτεΐνης, βιταμινών του συμπλέγματος Β, ασβεστίου, μαγνησίου, ψευδαργύρου, φωσφόρου και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων. Επίσης, προστατεύει την καρδιά, βοηθάει στην υγεία των οστών και ενισχύει τη λειτουργία του νευρικού συστήματος. Σε συνδυασμό με το μέλι η γεύση του είναι μοναδική! Βάλτε το λοιπόν στην καθημερινή σας διατροφή. ‘Ηδη ο Espressonist σας δίνει τη δυνατότητα να το εντάξετε με τον καλύτερο τρόπο!

Μία άλλη εξίσου καλή επιλογή είναι μία μπάρα που θα boost-άρει τον οργανισμό σας για πολλές ώρες. Εδώ οι επιλογές είναι δύο και εξίσου γευστικές: ταχίνι ολικής άλεσης με αποξηραμένα φρούτα και φρέσκους ξηρούς καρπούς συνθέτουν μία υγιεινή λιχουδιά με πολύτιμες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ενώ για τους λάτρεις της σοκολάτας υπάρχει η ιδανική επιλογή: μπάρα με βάση από βρώμη, εμπλουτισμένη με αποξηραμένα φρούτα, φρέσκους ξηρούς καρπούς και κομμάτια σοκολάτας υγείας. Τα οφέλη είναι πολλαπλά: από τη μία η βρώμη που συμβάλλει στη μείωση της χοληστερόλης, της εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων, και κινδύνου για διαβήτη τύπου και από την άλλη οι ξηροί καρποί, μία τις πιο ωφέλιμες τροφές για τον οργανισμό. Η μαύρη σοκολάτα επίσης, εκτός από τη γλυκιά γεύση, γεμίζουν τον οργανισμό με αντιοξειδωτικά.

Επωφεληθείτε λοιπόν από τις ιδιαίτερες γεύσεις που προτείνει ο Espressonist για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο και δώστε γεύση και ενέργεια στην κάθε σας μέρα!

– Δημοκρίτου 2

– Βόγδου Μιχαήλ 12 –

Τηλέφωνο παραγγελιών: 25410 65500

– Website: www.theespressonist.gr

Σχετικά Άρθρα