sliderΚοινωνίαΤελευταία Νέα

Γέμισε με ακαθαρσίες το 9ο Νηπιαγωγείο Ξάνθης και τώρα οι γονείς ζητάνε απολύμανση του χώρου!!! (δεν λειτουργεί εδώ και 2 μέρες)

Τεράστιο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στο 9ο νηπιαγωγείο Ξάνθης που βρίσκεται στην Κυψέλη όταν έσπασε κεντρικός αγωγός λημμάτων και πλημμύρισαν οι αίθουσες του συγκροτήματος. Το νηπιαγωγείο στεγάζεται σε ιδιωτική οικοδομή κοντά στο πάρκο της Κυψέλης τα τελευταία 20 χρόνια και πριν δυο μέρες δημιουργήθηκε πρόβλημα με αγωγού λημμάτων όποιος περνάει μέσα από το από τις εγκαταστάσεις του νηπιαγωγείου. Ο αγωγός έσπασε με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει όλο το σχολείο με βοθρολύματα.

 

Αν και η βλάβη όπως μου είπαν αποκαταστάθηκε το σχολείο βρωμάει και δεν έχει καθαριστεί επαρκώς παρά τις προσπάθειες του διδακτικού προσωπικού. Έτσι για δεύτερη μέρα σήμερα τα παιδιά δεν πήγανε σχολείο. Οι γονείς ζητάνε την παρέμβαση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ώστε να γίνει άμεσα καθαριότητα του κτιρίου από επαγγελματίες και απολύμανση στους χώρους του ώστε να μπορούν τα παιδιά με ασφάλεια να κινηθούν σε αυτό και φυσικά να κάνουν τα μαθήματά τους.

 

Σχετικά Άρθρα