slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Βραβεύσεις Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών σήμερα στο «ΑΠΟΛΛΩΝ» | Δείτε όλο το πρόγραμμα της “Γιορτής Αιμοδότη 2019”

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» , θα θεωρούσε ιδιαίτερη και μεγάλη τιμή την παρουσία σας την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και ώρα 20:30μμ. στην εκδήλωση –βράβευση των Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών με τα μετάλλια που αποδίδονται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο 4οχιλ.Ξάνθης-Πόρτο Λάγος και θα βραβευτούν 90 Ξανθιώτες Αιμοδότες με τα προβλεπόμενα από το Νόμο χάλκινα και αργυρά αριστεία αλλά και τα Ειδικά τιμητικά βραβεία και επαίνους του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου.

            

Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ.Παπαχρόνης                              Αναστασία Προδρ. Σπυριδοπούλου

   

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της ΕΟΡΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2019 στις 24, 25 και 26 Μαΐου το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:

 

  • Παρασκευή  24 Μαΐουβραβεύσεις 90 Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών με τα μετάλλια του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τα Ειδικά τιμητικά βραβεία του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου μας στο κέντρο «ΑΠΟΛΛΩΝ».
  • Σάββατο 25 Μαΐου – Πλατεία Διοικητηρίου Ξάνθης 10:00 – 13:00.

 

α. Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Αιμοδοσία με τις συμμετοχές του  3ου και 10ου Δημοτικών Σχολείων Ξάνθης και του Συλλόγου Παιδιών ΑΜΕΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ».

β. Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης (άνωθεν Δημοτικού Πάρκινγκ Ξάνθης) με την   συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν και κυρίως των νέων ανθρώπων της πόλης μας για τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία από τις 09:00πμ έως τις 14:00μμ.

  1.  Κυριακή 26 Μαΐου – Ιερός Ναός Αγίας Αικατερίνη του Γηροκομείου Ξάνθης    

    07:00 – 10:00. Αρτοκλασία και Μνημόσυνο Αγάπης  υπέρ Υγείας και εις μνήμη

    των εθελοντών αιμοδοτών-μελών του φορέα μας.

 

Σχετικά Άρθρα