Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Βούλγαροι κλέψανε από παππού 450 ευρώ αλλά ήταν άτυχοι

Εξιχνιάστηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου και του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, μία κλοπή σε βάρος 74χρονου ημεδαπού, που είχε διαπραχθεί την 4-3-2014, το μεσημέρι, στην Αδριανή Δράμας. Συνελήφθησαν στις 5-3-2014 τις πρώτες πρωινές ώρες και το πρωί, στο νομό Δράμας, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 43, 56 (άνδρες) και 30, 36 (γυναίκες) ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, την 4-3-2014 το μεσημέρι, μετέβησαν στην Αδριανή Δράμας, όπου οι τρεις από αυτούς, ηλικίας 43, 36 και 30 ετών, αφού κατάφεραν με δόλιο τρόπο να πείσουν τον 74χρονο να τους επιτρέψει την είσοδο στο σπίτι του, αφαίρεσαν από το εσωτερικό του το χρηματικό ποσό των 455 ευρώ. Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν αρχικά, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής Δράμας, οι δύο δράστες, ηλικίας 43 και 30 ετών, τη στιγμή που επιχειρούσαν να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι πρόκειται για δύο από τους δράστες της κλοπής, ενώ προέκυψαν τα στοιχεία και των άλλων δύο, οι οποίοι, κατά την διάρκεια των ερευνών, εντοπίσθηκαν, στο Κάτω Νευροκόπι και συνελήφθησαν. Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ, από το οποίο τα 455 ευρώ αποδόθηκαν στον 74χρονο. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.

Σχετικά Άρθρα