Κόμματα Τελευταία Νέα

ΒΙΝΤΕΟ-Σόου Χρυσής Αυγής πριν την ψηφοφορία! “Θα προσφύγουμε στο ΣτΕ” (Βίντεο)

Στοιχισμένοι και… ομαδικά κατέβηκαν από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ο Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του κόμματος και κατευθύνθηκαν στις τηλεοπτικές κάμερες του περιστυλίου, λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο.

Εκεί δήλωσε ο Μιχαλολιάκος ότι δεν θα εισέλθουν στην αίθουσα για την ψηφοφορία, δεν νομιμοποιούν με την παρουσία τους τη διαδικασία, ενώ απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία διαμαρτύρεται για τον παράνομο αποκλεισμό τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, μετά το πρωτοφανές επεισόδιο που σημειώθηκε κατά την πρώτη ημέρα συζήτησης στις επιτροπές, όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης χειροδίκησε σε βάρος του Νίκου Δένδια.

Ο προπηλακισμός και η χειροδικία Κασιδιάρη σε βάρος του Νίκου Δένδια προκάλεσαν τον αποκλεισμό όλης της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής από τη συζήτηση στις επιτροπές και την παραπομπή Κασιδιάρη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Ακόμη δήλωσε πως θα καταφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και στα ευρωπαίκά δικαστήρια για τον αντισυνταγματικό τρόπο, με τον οποίο αποκλείστηκαν από τη συζήτηση.

Μάλιστα η ΧΑ κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο ολοκληρωτικό πόλεμο στο Σύστημα και στη χούντα του μνημονίου.

“Η Χρυσή Αυγή θα προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, τόσο εις ότι αφορά την αντισυνταγματικότητα του νομοσχεδίου, όπως έκρινε και το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς και για την κατάφωρη παραβίαση του κανονισμού της βουλής με την οποία αποκλείστηκε ένα ολόκληρο κόμμα, ένα κόμμα που έφερε στη βουλή μισό εκατομμύριο Έλληνες και δεν μπορούν να την βγάλουν από τη βουλή, ούτε οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι καπιταλιστές και τα κοράκια του μνημονίου της Νέας Δημοκρατίας.
Κηρύσσουμε ολοκληρωτικό πόλεμο στο Σύστημα και στη χούντα του μνημονίου. Τα μνημόνια θα πέσουν με την βοήθεια του Λαού και με τον αγώνα της Χρυσής Αυγής”, είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

 

σ.ε. αν νομίζουν αυτοί της ΧΑ ότι με σφαλιάρες θα ρίξουν την Κυβέρνηση και τα μνημόνια είναι απλά γελασμένοι… και φυσικά με τις πράξεις τους τις τραμπούκικες εξυπηρετούν ΜΟΝΟ τον Συριζα και κανέναν άλλο…

Σχετικά Άρθρα