slider Ατζέντα Επιχειρηματικότητα Τελευταία Νέα

Βαλίτσες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ανάλογα με τις ανάγκες σας

Η εταιρεία Bagie φροντίζει για τα ταξίδια σας και σας προσφέρει είδη ταξιδιού – αξεσουάρ, βαλίτσες μεσαίεςκαι βαλίτσες μεγάλες φθηνές και σε προσφορές που δεν πρέπει να χάσετε. Στην τεράστια ποικιλία θα βρείτε σακβουαγιάζ μεγάλα ή διάφορα αξεσουάρ που θα καλύψουν τις ανάγκες σας εν πτήσει ή εν πλω. Μπορείτε να επιλέξετε καθαρά γυναικείες, ανδρικές και παιδικές σκληρές βαλίτσες καμπίνας στις διαστάσεις που επιτρέπει η εκάστοτε αεροπορική.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην μεγάλη ποικιλία Bagie και να αναζητήσετε ό,τι σας λείπει για τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας.

Σκληρή μεγάλη βαλίτσα American Tourister

Με πολλέςεργονομικές θήκες και σκληρή επιφάνεια, η βαλίτσα American Touristerείναι μία τέλεια επιλογή για κάθε σας ταξίδι, στο οποίο χρειάζεστε πολλές αποσκευές και προσωπικά είδη. Διαθέτει κλειδαριά ασφαλείας TSA για πολύ εύκολη επιθεώρηση και ασφάλεια.

Βαλίτσα μικρή για καμπίνα αεροσκάφους

Η ιδιαίτερα ελαφριά και ανθεκτική βαλίτσα πολυπροπυλένιο, είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε αεροπορική εταιρεία και αεροσκάφος που δέχεται συγκεκριμένες διαστάσεις. Τα προσωπικά σας αντικείμενα είναι προστατευμένα με τις ειδικές λαβές. Οι τροχοί σας επιτρέπουν κύλιση σε πολλές κατευθύνσεις. Μια βαλίτσα με πολύ καλές αξιολογήσεις και αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε με ένα κλικ.

Titanσακβουαγιάζ

ΗτσάνταταξιδιούWEEKENDERBAGBARBARAείναι κατασκευασμένη από μαλακή επιφάνεια. Με φερμουάρ διπλής κατεύθυνσης. Είναι ενισχυμένη με ζώνη που επιτρέπει να την στερεώνετε στην βαλίτσα σας. Καλαίσθητη και πολύ ιδιαίτερη.

Μπορείτε να εμπιστευθείτε το onlineκατάστημα Bagie για να επιλέξετετις δικές σας αποσκευές που θα σας συντροφεύσουν σε κάθε σας ταξίδι.

Σχετικά Άρθρα