slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Βίντεο: Δημόσια καταγγελία του Μάριου Πισκιλόπουλου κατά του Δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη (Γιατί επελέγη η ακριβότερη προσφορά 60.000 ευρώ στην μελέτη του Βιολογικού Σελέρου;).

Χαμός γίνεται στην παράταξη του Γιώργου Τσιτιρίδη ο οποίος άνοιξε στην προχθεσινή συνεδρίαση τον ασκό του Αιόλου και δεν μπορεί όπως φαίνεται με τίποτε να συμμαζευτεί η κατάσταση. Μετά την επίθεση που έκανε ο Γ. Τσιτιρίδης στον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΑ Νίκο Χατζόπουλο, γιατί τον θεωρεί τον μεγάλο του αντίπαλο στις εκλογές του Μαΐου, πήρε τον λόγο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάριος Πισκιλόπουλος που ήταν κι αυτός για χρόνια στενός συνεργάτης του Δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη και μάλιστα διετέλεσε και αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και ξέρει από μέσα τις διαδικασίες του Δήμου.

Ρώτησε λοιπόν δημόσια κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής ο κ. Πισκιλόπουλος: Γιατί επιλέχθηκε μελέτη 60.000 ευρώ για τον Βιολογικό του Σελέρου όταν στις τεχνικές υπηρεσίες υπήρχε άλλη προσφορά φθηνότερη με 52.000 ευρώ!!!

Όταν ο Δήμαρχος είπε ότι αυτήν την προσφορά την επέλεξε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αβδήρων (έκρινε δηλαδή πληρέστερη την ακριβότερη προσφορά) ο κ. Πισκιλόπουλος που διετέλεσε όπως προείπα αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών είπε «δεν νομίζω κ. Δήμαρχε γιατί ήμουν μέσα την ώρα εκείνη της επιλογής» και επέμενε ότι την επιλογή δεν την έκαναν οι τεχνικές υπηρεσίες, αφήνοντας σαφές υπονοούμενα ότι ο ίδιος ο Δήμαρχος επέλεξε τον ανάδοχο με τις 60.000 ευρώ και όχι την φθηνότερη.

Δείτε όλη την συζήτηση που κατέγραψε η κάμερα της Xanthinews.gr, ντοκουμέντο το οποίο σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί στα δικαστήρια που έρχονται.

σ.ε. δεν ξέρω πόσο ισχύουν όλα αυτά αλλά άν ισχύουν είμαστε για κλάματα όλοι μαζί…

Σχετικά Άρθρα