slider Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Βάλε Αντλία Θερμότητας με επιδότηση έως και 70%. Δωρεάν μελέτη και κατάθεση φακέλου στο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον»

– Με τις αντλίες θερμότητας εξοικονομείς 50- 70% στο κόστος θέρμανσης, έχεις όλο το χρόνο ψύξη- θέρμανση και μηδαμινά έξοδα συντήρησης. Όλα αυτά χωρίς να επιβαρύνεις το περιβάλλον! Και αν την βάλεις με το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» μπορείς να κερδίσεις μέχρι και 70% του κόστους…

 

Οι αντλίες θερμότητας καίνε τα μισά απ το πετρέλαιο και τα παλιά κλιματιστικά!

Με τη χρήση μιας αντλίας θερμότητας, πετυχαίνουμε έως και 6 φορές μεγαλύτερες αποδόσεις σε σύγκριση με τους τρόπους θέρμανσης που χρησιμοποιούν ορυκτά καύσιμα. Με τη χρήση μιας αντλίας θερμότητας μπορούμε να έχουμε μικρότερο κόστος για την θέρμανση της κατοικίας μας από 50%-70%. Το πόσο μικρότερο κόστος θα έχουμε εξαρτάται από το κόστος πετρελαίου, το κόστος του ρεύματος, την θερμομόνωση της κατοικίας και τις εξωτερικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή.

 

Με τις αντλίες θερμότητας είσαι καλυμμένος και στη ζέστη και στο κρύο, χειμώνα καλοκαίρι.

Οι πιο διαδεδομένες κατηγορίες αντλιών θερμότητας είναι οι Αέρα-Αέρα (μηχανισμοί όπως τα air-condition που γνωρίζουμε). Η τεχνολογία inverter μεταβάλλει την κατανάλωση, άρα και την απόδοση της αντλίας θερμότητας, σύμφωνα με τις τρέχουσες θερμικές ανάγκες της κατοικίας, εξοικονομώντας σημαντικά ποσά ενέργειας. Αυτό συμβαίνει γιατί επιτυγχάνεται μεγαλύτερος βαθμός απόδοσης COP κατά τη λειτουργία της.

Όταν έχεις αντλία θερμότητας (αέρα- αέρα) δεν χρειάζεται τίποτα άλλο στο κλιματισμό του σπιτιού. Είσαι καλυμμένος και στη ζέστη και στο κρύο καθώς ο Inverter εναλλάσσεται ανάλογα με την περίπτωση!

 

Δεν πιάνουν χώρο και έχουν μηδαμινά έξοδα συντήρησης

– Ευκολία εγκατάστασης

Η εγκατάσταση ενός συστήματος αντλίας θερμότητας δεν προϋποθέτει την ύπαρξη χώρων για λεβητοστάσια, καμινάδες και δεξαμενές όπως συμβαίνει με τους υπάρχοντες τρόπους θέρμανσης. Έτσι, μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε ελάχιστο χώρο και να θερμάνουν και να δροσίσουν με άνεση ολόκληρο σπίτι. Στην περίπτωση της αντλίας θερμότητας εδάφους-νερού, τα πράγματα γίνονται κάπως πιο περίπλοκα, καθώς απαιτείται ειδική μελέτη και εργασίες στον εξωτερικό χώρο.

– Κόστος συντήρησης

Οι Αντλίες θερμότητας δεν χρησιμοποιούν καυστήρα, άρα δεν χρειάζονται κάθε χρόνο συντήρηση όπως συμβαίνει με τους λέβητες πετρελαίου και αερίου. Η λειτουργία τους μπορεί να συγκριθεί με αυτή ενός air condition και άρα έχει μηδαμινά έξοδα συντήρησης.

Είναι φιλικές προς το περιβάλλον γιατί κατατάσσονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας!

Με βάση την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2009/28/EC/RES Direc., αντλίες θερμότητας με υψηλό ονομαστικό και εποχικό βαθμό απόδοσης κατατάσσονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς έχουν πολύ χαμηλότερες εκπομπές CO2, εξαρτώμενες κυρίως από την προέλευση της πρωτογενής ενέργειας (ηλεκτρική).

Εσύ σκέφτεσαι να εγκαταστήσεις αντλία θερμότητας ή θα μείνεις στους παραδοσιακούς τρόπους κλιματισμού; Ρώτα τώρα τον Μηχανολόγο Μηχανικό Ιωάννη Διαμαντίδη και τους συνεργάτες του

 

Είσαι Ξάνθη- Καβάλα ή Κομοτηνή και θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου (σε θέρμανση, ηλιακό, θερμομόνωση, αλλαγή κουφωμάτων, τέντες, φωτοβολταϊκά κλπ), ΤΩΡΑ μπορείς να έχεις ΔΩΡΕΑΝ μελέτη και σύνταξη φακέλου από τον Μηχανολόγο Μηχανικό Ιωάννη Διαμαντίδη και τους συνεργάτες του.

 

Ο κ. Διαμαντίδης είναι εγκεκριμένος συνεργάτης των τραπεζών που δουλεύουν το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» και δεν θα χρειαστεί να επισκεφθείτε καν την τράπεζα. Η αίτησή σας θα διεκπεραιωθεί από την Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης και ο φάκελός σας θα κατατεθεί ολοκληρωμένα και ΔΩΡΕΑΝ.

 

Οι χρόνοι είναι πιεστικοί. Το «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» θα δεχθεί περιορισμένο αριθμό αιτήσεων και ανοίγει τέλος Οκτωβρίου 2017. Στο προηγούμενο «Εξοικονομώ κατ’ Οίκον» η Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης ενέταξε δεκάδες φακέλους για την Ξάνθη οι οποίοι εγκρίθηκαν ομαλά και τα έργα υλοποιήθηκαν επιτυχώς.

 

Περισσότερες πληροφορίες πατώντας εδώ

 

Εναλλακτικά επικοινωνήστε στο Τηλ 2541066001 η στο κατάστημα Diathermiki Ιωάννης Διαμαντίδης στην οδό Δημοκρίτου & Αίμου 1 Ξάνθη (έναντι ΚΤΕΛ)

Σχετικά Άρθρα