slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Αυτή ναι είναι μια καλή είδηση για τα Άβδηρα. Εκδόθηκε και κυκλοφορεί έντυπος τουριστικός χάρτης της περιοχής (Σε συνεργασία με την ομάδα του ROUTE maps)

Αυτή μάλιστα είναι μια καλή κίνηση που έγινε από τον Δήμο Αβδήρων. Αναφέρομαι στους χάρτες που εκδόθηκαν από τον Δήμο Αβδήρων σε συνεργασία με την ομάδα της χαρτογραφικής εταιρίας ROUTE maps και έφτασαν στα γραφεία της XanthiNews.gr. Πρόκειται για μια πολύ καλή δουλειά που προβάλει όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του Δήμου Αβδήρων και είναι κάτι που πραγματικά έλειπε από την περιοχή.

Το πληροφοριακό έντυπο- χάρτης περιλαμβάνει στη μία όψη του χάρτη του Δήμου Αβδήρων με τους οικισμούς και επτά προτεινόμενες διαδρομές, το βασικό οδικό δίκτυο και άλλες γεωγραφικές πληροφορίες του Δήμου Αβδήρων, καθώς και όλες τις σημαντικές θέσεις περιβαλλοντικού, πολιτιστικού, αρχαιολογικού και λοιπού ενδιαφέροντος του Δήμου.

 

Στην άλλη όψη περιλαμβάνει φωτογραφίες των σημαντικότερων από τις ανωτέρω θέσεις. Το πληροφοριακό έντυπο -χάρτης είναι δίγλωσσο στην ελληνική και αγγλική γλώσσα και έχει διαστάσεις που κάνουν εύκολη την χρήση του από τους αναγνώστες.

 

Σχετικά Άρθρα