slider Κοινωνία Τελευταία Νέα

Αυτή είναι η Ξάνθη της Αγάπης και οι σύλλογοι που “δίνουν” στην πόλη

Απολογισμός της 5ης Πασχαλινής Κατασκήνωσης Αγάπης

Οι Κατασκηνωτές, το 2ο Σύστημα Προσκόπων Ξάνθης, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών N. Ξάνθης, η τοπική διοίκηση Ξάνθης της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών (ΙΡΑ), το Βοήθεια στο Σπίτι (Δήμος Ξάνθης), το Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Eurotaxi Ξάνθης και ο Αθλητικός Σύλλογος Ηρακλή Ζυγού ευχαριστούν όλους εσάς που σφιχταγκαλιάσατε και φέτος τη συγκεκριμένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης.

Με τη δική σας εθελοντική συνεισφορά συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, ρουχισμός,
παιχνίδια, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και τσουρέκια. Η δράση ολοκληρώθηκε το απόγευμα της M. Τετάρτης όπου με τη συμμετοχή εθελοντών του συλλόγου Οι Κατασκηνωτές, και τη συμβολή του προσωπικού του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι (Δήμος Ξάνθης) παραδόθηκαν τα πακέτα αγάπης σε είκοσι τρεις οικογένειες χαρίζοντας μας ταυτόχρονα πολλά παιδικά χαμόγελα (ογδόντα τρία παιδιά). Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Πολυτέκνων Περ. Ενότητας Ξάνθης για την υπόδειξη συνανθρώπων μας που έπρεπε να εντάξουμε ως αποδέκτες στη συγκεκριμένη δράση.

Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι παρότι τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα μας ο λαός της δεν έχει χάσει την ανθρωπιά του και την αλληλεγγύη του. Θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις που συνέβαλαν στην επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης καθώς και όλους τους εθελοντές συμπολίτες μας που από το υστέρημα τους βοήθησαν στην επιτυχία της δράσης.

•    Εβροφάρμα Βιομηχανία Γάλακτος
•    Κρεοπωλείο ‘Η Φάρμα’
•    Ζαχαροπλαστείο ‘Το Κάτι Άλλο’
•    Αρτοποιείο Π&Ν Αμπεριάδης
•    Κατάστημα εσωρούχων ‘Ρίτσα’
•    Λαϊκή Τέχνη Ελευθεριάδη
•    Mini Market της γειτονιάς, Σάρδεων 1
•    Smile Market, Ζαλάχα 2

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ελπίζουμε στη συμμετοχή σας στις μελλοντικές εκδηλώσεις-δράσεις του συλλόγου.
Ευχές για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Με εκτίμηση για τον
Πολιτιστικό Σύλλογο «Οι Κατασκηνωτές»
Δημήτριος Μπαχαρίδης
Πρόεδρος ΔΣ

Σχετικά Άρθρα