slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Αυτήν την Παρασκευή η τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξάνθης

Την 30 Αυγούστου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).
  1. Έγκριση του πρακτικού διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «αντικατάσταση κουφωμάτων σε σχολεία του Δήμου Ξάνθης(συντάκτης Αθανάσιος Βαρελτζίδης)
  2. Έγκριση του πρακτικού ανοίγματος ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια τροφίμων & γαλακτοκομικών προϊόντων» (συντάκτης Αθανάσιος Βαρελτζίδης)
  3. Έγκριση του πρακτικού ανοίγματος ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Ανάθεση εργασιών συντήρησης και επισκευής των οχημάτων του Δήμου Ξάνθης» (συντάκτης Αθανάσιος Βαρελτζίδης)
  4. Έγκριση του πρακτικού ανοίγματος ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων για την αναβάθμιση των σχολικών μονάδων του Δήμου Ξάνθης» (συντάκτης Αθανάσιος Βαρελτζίδης)
  5. Έγκριση του πρακτικού ανοίγματος ηλεκτρονικού διαγωνισμού με τίτλο: «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ξάνθης» (συντάκτης Αθανάσιος Βαρελτζίδης)

Σχετικά Άρθρα