Κοινωνία Τελευταία Νέα

Αυτήν την Παρασκευή η Γιορτή του Αιμοδότη (το πρόγραμμα)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» , θα θεωρούσε ιδιαίτερη και μεγάλη τιμή την παρουσία σας την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 και ώρα 20:30μμ. στην εκδήλωση –βράβευση των Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών με τα μετάλλια που αποδίδονται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο«ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ» και θα βραβευτούν 109 Ξανθιώτες Αιμοδότες με τα προβλεπόμενα από το Νόμο χάλκινα και αργυρά αριστεία αλλά και τα Ειδικά τιμητικά βραβεία και επαίνους του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου.

              Όσοι αιμοδότες-μέλη μας θέλουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να πάρουν προσκλήσεις από τα γραφεία του Συλλόγου. Η αξία της πρόσκλησης με πλήρες μενού είναι 10,00€.

                                               Για το Δ.Σ.

        Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Ιωάννης Χαρ.Παπαχρόνης                           Γεώργιος Αριστ. Μαθιουδάκης

 

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της ΕΟΡΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗ 2016 στις 13,14 και 15 Μαΐου το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι εκδηλώσεις:

  1. Παρασκευή 13 Μαΐουβραβεύσεις 109 Ξανθιωτών Εθελοντών Αιμοδοτών με τα μετάλλια του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και τα Ειδικά τιμητικά βραβεία του Δήμου Ξάνθης και του Συλλόγου μας στο κέντρο «ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ».
  2. Σάββατο 14 Μαΐου – Κεντρική Πλατεία Ξάνθης – Ξάνθη 10:00πμ – 13:00μμ.

α. Τα παιδιά ζωγραφίζουν για την Αιμοδοσία (με τις συμμετοχές του  11ου Δημοτικού Σχολείου. του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Παλιάς Χρύσας και του Συλλόγου Παιδιών ΑΜΕΑ «ΣΤΗΡΙΖΩ»).

β. Εθελοντική Αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ξάνθης με την   συμμετοχή όσων πολιτών το επιθυμούν και κυρίως των νέων ανθρώπων της πόλης μας για τα παιδιά με Μεσογειακή Αναιμία από τις 09:00πμ έως τις 14:30μμ..

  1. Κυριακή 15 Μαίου

α.  07:30-10:00πμ Αρτοκλασία & Μνημόσυνο ΑΓΑΠΗΣ  για τους Εθελοντές Αιμοδότες Μέλη του Συλλόγου μας.

β. 11:30πμ Εγκαίνια Νέων Γραφείων Συλλόγου  στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης

ΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΑΣ.

ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ…ΜΕΤΡΑΕΙ…

Σχετικά Άρθρα