slider Αθλητικά Τελευταία Νέα

Ατομικά ρεκόρ και προκρίσεις σε πανελλήνιους αγώνες για τα παιδιά του ΚΟΞ που διαπρέπουν ακόμη και χωρίς κολυμβητήριο

Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (21 έως 23 Φεβρουαρίου 2020) στο νέο κλειστό κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης “Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης , η Διεθνής κολυμβητική συνάντηση «Φάρος – Έλενα Σαΐρη 2020», που διοργάνωσε ο ΟΦΘΑ σε συνεργασία με την Περιφερειακή επιτροπή κολύμβησης Αν. Μακεδονίας και Θράκης και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και της LEN.

Σε έναν αγώνα με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές συνθήκες και με τη συμμετοχή 24ων σωματείων και 220 κολυμβητών , εκ των οποίων σπουδαίοι κολυμβητές της Εθνικής μας ομάδας, όπως η Νόρα Δράκου , ο Νικόλαος Ντάνος, ο Γεώργιος Σπανουδάκης κ.α., ο Κολυμβητικός Όμιλος Ξάνθης συμμετείχε με δύο αθλητές του.

Οι επιδόσεις του μίτινγκ μετρούν για όρια πρόκρισης σε Ευρωπαϊκά, αλλά και σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα.

Οι αθλητές του συλλόγου μας Τζούμα Ευαγγελία και Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος συμμετείχαν στις κατηγορίες παίδων-κορασίδων και παμπαίδων- πανκορασίδων αντίστοιχα, οπού προκρίθηκαν στους τελικούς και κατέκτησαν όρια για τους Πανελλήνιους αγώνες. Η προσπάθεια τους ήταν συγκινητική γι αυτό και τους αξίζει ένα τεράστιο μπράβο!!

Συγκεκριμένα :

– Η Τζούμα Ευαγγελία αγωνίστηκε στα 50μ, 100μ, & 200μ Ελεύθερο & στα 50μ Πεταλούδα όπου έκανε νέα ατομικά ρεκόρ και αγγίζει τα όρια για τους Πανελλήνιους.

– Ο Μουτουσίδης Κωνσταντίνος Νικόλαος, με μία εκπληκτική παρουσία, αγωνίστηκε στα 50μ ελεύθερο, στα 100μ Πεταλούδα , όπου βελτίωσε τον χρόνο του με νέο ατομικό ρεκόρ και βελτίωσε τη θέση του στην κατάταξη των Πανελληνίων, προκρίθηκε στους τελικούς στα 50μ πρόσθιο και κατέκτησε το όριο στα 50μ πεταλούδα για τους Πανελλήνιους.

Η προσπάθεια συνεχίζεται από όλους, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος με μία δυνατή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης τον Ιούλιο.

Το Δ/Σ του ΚΟΞ

Σχετικά Άρθρα