slider Δράμα Τελευταία Νέα

Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ονειρούπολης, Σταμάτησαν όλες οι εργασίες

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορά στα 16 χρόνια λειτουργίας της Ονειρούπολης, έχουμε μια πρωτοφανή κατάσταση, όσον αφορά το στήσιμο των παιχνιδιών και τον πόλεμο που γίνεται στο παρασκήνιο, σχετικά με το ποιος και πώς θα πάρει χώρο στην μεγάλη αυτή χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Αναλυτικότερα, το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΔΕΚΠΟΤΑ κ. Λευτέρης Καλλινικίδης, ανήρτησε σχόλιο στο προσωπικό του προφίλ στο διαδίκτυο, στο οποίο ανέφερε ότι κάποιοι κατέθεσαν το πρωί ασφαλιστικά μέτρα για τις εργασίες της Ονειρούπολης… πράγμα που σημαίνει, όπως λέει, ότι «η Ονειρούπολη τινάζεται στον αέρα». Ο ίδιος ρωτάει «ποιοι κρύβονται από πίσω;» και τονίζει ότι σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 6 το απόγευμα «θα μάθουν όλοι το βρώμικο παιχνίδι αντιπολιτευόμενων. Όλη η αλήθεια θα λάμψει…»

Ο «Πρωινός Τύπος» , επικοινώνησε άμεσα με τον κ. Καλλινικίδη, ο οποίος μας εξήγησε ότι τρεις επιχειρηματίες από την Κατερίνη, οι οποίοι έχουν παιχνίδια  είχαν καταθέσει εκπρόθεσμα αίτηση για το στήσιμο παιχνιδιών.

Όπως υποστηρίζει όμως ο κ. Καλλινικίδης, η αίτησή τους ήταν εκπρόθεσμη και αόριστη, χωρίς να σημειώνουν πού ήθελαν να στηθούν τα παιχνίδια τους, ενώ δεν αναφερόταν πουθενά η Ονειρούπολη. Και όταν η υπηρεσία, τους ζήτησε να δώσουν περισσότερα στοιχεία για τον χώρο στον οποίο επιθυμούν να στήσουν τα παιχνίδια τους, τότε κατέθεσαν αίτημα ασφαλιστικών μέτρων στην Εισαγγελία.

Τι ακριβώς σημαίνει όμως αυτό; Ότι άμεσα σταματούν όλες οι εργασίες στην Ονειρούπολη, όποιες και αν είναι αυτές. Από το στήσιμο των οικίσκων, το διάκοσμο και τον στολισμό, μέχρι και το στήσιμο των παιχνιδιών κάθε είδους.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε επίσης ο κ. Καλλινικίδης, τα ασφαλιστικά μέτρα αναμένεται να συζητηθούν αύριο Πέμπτη και ανάλογα με την απάντηση που θα δώσει η Εισαγγελία, θα υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια. Αν το δικαστήριο πει ότι μπορούν να συνεχιστούν οι εργασίες μέχρις ότου εκδικαστούν τα ασφαλιστικά σε ένα μήνα, έχει καλώς. Διαφορετικά δεν θα έχουμε Ονειρούπολη!

Ακόμα και αν το δικαστήριο αποφασίσει τη λειτουργία της Ονειρούπολης χωρίς τα παιχνίδια, τότε επί της ουσίας η λειτουργία της δεν θα έχει ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς τα παιχνίδια είναι που περιμένουν κυρίως οι μικροί επισκέπτες για να χαρούν και να γιορτάσουν.

Ο κ. Καλλινικίδης μας είπε ότι γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά.  Ο ίδιος, δεσμεύεται ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τον κατονομάσει δημόσια και ότι έχει στοιχεία επ’ αυτού!

Του Θανάση Πολυμένη – Πρωινός τύπος

Σχετικά Άρθρα