Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Εξιχνιάσθηκε ο στραγγαλισμός του Πακιστανού στην Γενισέα

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και σχετικά με την ανεύρεση νεκρού 30χρονου αλλοδαπού πολίτη Πακιστάν σε αγροτική περιοχή της Γενισέας ο οποίος όπως προέκυψε από τα ιατροδικαστικά ευρήματα της νεκροψίας- νεκροτομής στραγγαλίστηκε με άγνωστο αντικείμενο από άγνωστο δράστη, όπως προέκυψε από τη διενεργούμενη προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, δράστης είναι 38χρονος αλλοδαπός ομοεθνής του νεκρού, κάτοικος Ορχομενού Λειβαδιάς ο οποίος είχε προσωπικές διαφορές με τον νεκρό. Ο ανωτέρω δράστης συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης του Ανακριτού Ξάνθης και προσήχθη ενώπιον του. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Την συνέλαβαν γιατί ζητιάνευε

Βραδινές ώρες της Παρασκευής 3/6/2011 στην Ξάνθη, συνελήφθη μια 26χρονη ημεδαπή από αστυνομικούς του Α. Τ. Ξάνθης, η οποία κατελήφθη να επαιτεί. Η δράστιδα με τη σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία προσήχθη ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη πέντε μη νόμιμων οικονομικών μεταναστών

Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της Παρασκευής 3/6/2011, σε ορεινή περιοχή του Δήμου Ιάσμου- Ροδόπης, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, πέντε αλλοδαποί, που είχαν εισέλθει παράνομα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο και επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε άνδρας αγνώστων στοιχείων, ο οποίος διέφυγε τη σύλληψη. Συγκεκριμένα, ο οδηγός λαθροδιακινητής εντοπίστηκε να κινείται επί της Εγνατίας, στο 10 ο χλμ. Μέστης- Κομοτηνής και σε σήμα στάσης που του έγινε, δεν συμμορφώθηκε αλλά αναπτύσσοντας ταχύτητα, προσπάθησε να διαφύγει με κατεύθυνση προς Ξάνθη, ακολουθούμενος από περιπολικά. Ο οδηγός συνέχισε την πορεία του, κατευθύνθηκε προς το κέντρο της Ξάνθης και έπειτα εξήλθε της πόλης, κατευθύνθηκε προς τον Ίασμο Ροδόπης όπου τελικά σε ορεινή περιοχή, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, διαφεύγοντας τη σύλληψη, εκμεταλλευόμενος την πυκνή βλάστηση της περιοχής. Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα διαπιστώθηκε ότι σε αυτό επέβαιναν πέντε αλλοδαποί. Ο συλληφθέντες μη νόμιμοι οικονομικοί μετανάστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, προσήχθησαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Σχετικά Άρθρα