Γενική

Αστυνομικό δελτίο



Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 24-08-2011 το πρωί, στο Λιμένα Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γερμανίας για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος Αλεξανδρούπολης και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στις αποσκευές που κατείχε ο 29χρονος, μια χάρτινη συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 5,5 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη στις 24-08-2011 πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Aσφάλειας Κομοτηνής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 18χρονος ημεδαπός, για απόπειρα κλοπής, ενώ αναζητούνται oι δύο συνεργοί του, ηλικίας 17 και 15 ετών. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 18χρονο, ο οποίος, λίγη ώρα νωρίτερα με τη βοήθεια των άλλων δύο ημεδαπών, προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε περίπτερο ιδιοκτησίας 51χρονου ημεδαπού. Στην κατοχή του 18χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Σε εξέλιξη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών οι οποίοι αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο από εργοστάσιο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες στις 24-08-2011, αφαίρεσαν από εργοστάσιο στην Γενισέα Ξάνθης, χρηματοκιβώτιο, που περιείχε ένα πιστόλι, χρηματικό ποσό και διάφορα έγραφα. Ιδιοκτήτης του πιστολιού είναι 29χρονος ημεδαπός, στέλεχος του εργοστασίου.Το παραπάνω χρηματοκιβώτιο με τα έγγραφα στο εσωτερικό του, βρέθηκε σε αγροτική περιοχή της Εξοχής Ξάνθης και αποδόθηκε στον υπεύθυνο του εργοστασίου.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα