slider Τελευταία Νέα

Αστυνομικό Δελτίο | 18-12-2017

Συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Πακιστάν ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα σε 2 μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (17-12-2017) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος προωθούσε στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 23χρονο, διότι εξέδωσε εισιτήρια του ΟΣΕ με προορισμό την Θεσσαλονίκη, εφοδιάζοντας με αυτά τους μη νόμιμους μετανάστες, προκειμένου στη συνέχεια να τους επιβιβάσει σε αμαξοστοιχία και να τους προωθήσει, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκαν τρία (3) εισιτήρια και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.  

 

Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος FYROM, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη χθες (17-12-2017) το πρωί, στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος FYROM, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν και Αφγανιστάν.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό (ύψος οικισμού Πέπλου), οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο να επιβιβάζει σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μη νόμιμους μετανάστες.

Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την επικείμενη σύλληψη, ξεκίνησε την πορεία του με το παραπάνω όχημα, πλην όμως λίγο πιο κάτω το ακινητοποίησε και συνελήφθη.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, καθώς και το σημείο επιβίβασης, εντοπίστηκαν συνολικά δέκα (10) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους ο 40χρονος προωθούσε παράνομα στην ενδοχώρα.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και 2 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού.

Σχετικά Άρθρα