Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων και καπνού

 

Συνελήφθησαν στις 8-5-2014 το πρωί, στη Νέα Καρυά Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης Καβάλας, δύο (2) ημεδαποί, μια 52χρονη και ένας 27χρονος, κατηγορούμενοι για κατοχή και πώληση λαθραίων τσιγάρων. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες στο χώρο της λαϊκής αγοράς και τους συνέλαβαν, διότι κατείχαν στο εσωτερικό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, με σκοπό την πώληση, 100 πακέτα τσιγάρων και 19 συσκευασίες καπνού, για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα λαθραίων τσιγάρων και καπνού, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 277 Ευρώ. Σημειώνεται ότι η 52χρονη έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χρυσούπολης Καβάλας.

 

 

Υπάλληλος του νοσοκομείου Δράμας έκλεβε συστηματικά τρόφιμα από την αποθήκη

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας σε βάρος δύο ημεδαπών, μιας 52χρονης και ενός 30χρονου, για κλοπή τροφίμων από το Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, τους τελευταίους πέντε μήνες, κυρίως τις βραδινές ώρες, η 52χρονη υπάλληλος του νοσοκομείου, μετέβαινε μαζί με τον 30χρονο υιό της, στην αποθήκη του νοσοκομείου και με τη χρήση αντικλειδιού, αφαιρούσαν σταδιακά διάφορα τρόφιμα, που προορίζονταν για τη σίτιση των ασθενών.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των δραστών, βρέθηκε μέρος από τα αφαιρεθέντα τρόφιμα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του νοσοκομείου. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών, θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

 

 

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη επιχείρησης στη Δράμα

 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, διάρρηξη επιχείρησης, που είχε διαπραχθεί τις βραδινές ώρες της 14/15-3-2014, στη Δράμα. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού για κλοπή, διότι, όπως προέκυψε, διέρρηξε επιχείρηση στην πόλη της Δράμας και αφαίρεσε, από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των 300 Ευρώ. Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

 

 

Συνελήφθη 57χρονης ημεδαπής για οφειλές προς το Δημόσιο 7,5 εκατομμυρίων ευρώ!!!!

 

Απίστευτο!!! Συνελήφθη στις 7-5-2014 το πρωί, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 57χρονη ημεδαπή, μέλος πρώην εταιρείας, για οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος της 57χρονης έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 7.576.102,12 ευρώ. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Σχετικά Άρθρα