Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Αστυνομικό Δελτίο

astynomia 1Σύλληψη 33χρονης για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη στις 3-4-2014 το πρωί, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 33χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 33χρονη, διότι κατείχε στην οικία της, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 91,4 γραμμαρίων, τέσσερα δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος SUBOXONE και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό, τα οποία και κατασχέθηκαν. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθησαν στις 4-4-2014 το πρωί, στην Ορεστιάδα και το Ορφάνιο Καβάλας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας και του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 77 ετών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικότερα: Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν τον 58χρονο, πρόεδρο εταιρείας, διότι σε βάρος του, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται σε 843.417,70 ευρώ. Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ελευθερούπολης, συνέλαβαν τον 77χρονο, διότι σε βάρος του, έχουν βεβαιωθεί χρέη που ανέρχονται σε 237.017,32 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Σύλληψη διακινητή ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες

Συνελήφθη στις 4-4-2014 το πρωί, στην Εθνική Οδό Αλεξανδρούπολης- Ορεστιάδας (ύψος Ταύρης), από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 52χρονος ημεδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Δύο από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Πακιστάν και δύο Κουβέιτ. Αναλυτικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου που οδηγούσε ο 52χρονος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Σύλληψη άλλων δύο για οφειλές προς το Δημόσιο

Συνελήφθησαν στις 4-4-2014 το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 53 και 65 ετών, για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο. Αναλυτικότερα: Σε βάρος του 53χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη, ύψους 467.618,34 ευρώ. Σε βάρος του 65χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη, που ανέρχονται σε 61.826,68 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα