Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη ενός ατόμου για παραβιάσεις κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Τις πρώτες πρωινές ώρες της 04.10.2010 στα Κιμμέρια Ξάνθης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης ένας 26χρονος ημεδαπός ο οποίος στερείτο αδείας ικανότητας οδήγησης ενώ δεν σταμάτησε το όχημά του σε σήμα ένστολου αστυνομικού. Ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση προσήχθη ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη ενός ατόμου για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Στα Βαφέικα Ξάνθης τις απογευματινές ώρες της 30.09.2010, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ. Κοτύλης ένας 25χρονος ημεδαπός ο οποίος σε νομότυπο έλεγχο κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ σε σωματική του έρευνα κατελήφθη να κατέχει μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 6,4 γραμ. και μία νάιλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους 2,3 γραμ.
Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ ο δράστης με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Τις βραδινές ώρες της 30.09.2010 στο 1ο χλμ Ε.Ο. Μαγικού – Διομήδειας Ξάνθης συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης ένας 18χρονος ημεδαπός και ένας 19χρονος ημεδαπός, οι οποίοι επιβαίνοντες σε ΙΧΕ αυτοκίνητο, αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη βάρους 3,6 γραμ. την οποία κατείχαν από κοινού.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε ενώ οι δράστες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθούν ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης

Σύλληψη ενός ατόμου για εμπρησμό

Προσήχθη σε υφιστάμενη Υπηρεσία μας (Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης), τις βραδινές ώρες της 30.09.2010 ένας 27χρονος αλλοδαπός πολίτης Αλβανίας ο οποίος στα πλαίσια διενεργούμενης προανάκρισης για εμπρησμό κτηνοτροφικής μονάδας ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού στη Διομήδεια Ξάνθης, διαπιστώθηκε ότι ήταν ο δράστης του εμπρησμού τον οποίο προκάλεσε απορρίπτοντας αναμμένο τσιγάρο σε ξερόχορτα, εξαιτίας προσωπικών διαφορών που είχε με ιδιοκτήτη. Από τον εμπρησμό προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημίες αξίας 80000 € κατά δήλωση του ιδιοκτήτη.
Ο δράστης συνελήφθη και με την κατ’ αυτού σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης που διενεργεί την προανάκριση θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ξάνθης.

Αναζήτηση δραστών για ληστεία

Τις πρωινές ώρες της 01.10.2010 τρία άτομα τα οποία επέβαιναν σε δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και φορούσαν κράνη, εισήλθαν σε υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ στη Σταυρούπολη Ξάνθης, και με την απειλή δύο όπλων αφήρεσαν με πρόθεση να ιδιοποιηθούν παράνομα, το ποσό των 1000 € από τον ταμία του υποκαταστήματος.
Εντός του υποκαταστήματος δεν υπήρχαν πελάτες και δεν έγινε χρήση (εκπυρσοκρότηση) κανενός όπλου. Οι δράστες μετά την πράξη τους διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται. Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα