Γενική

Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη για ναρκωτικά

Από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής συνελήφθη τις απογευματινές ώρες της 16-02-2011, στην Κομοτηνή, , ένας 23χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών διότι σε γινόμενη νομότυπη αστυνομική έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (9,6) γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη τις βραδινές ώρες της 16-02-2011, στην Κομοτηνή, από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, ένας 33χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι σε γινόμενη νομότυπη αστυνομική έρευνα, βρέθηκε στην κατοχή μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη μεικτού βάρους (7,8) γραμμαρίων.
Η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κομοτηνής.

Σχετικά Άρθρα