Αστυνομικά Τοπικά νέα

Αστυνομικό δελτίο της Παρασκευής…

Εξιχνιάστηκαν 3 διαρρήξεις σε σχολείο και οικίες στο Δοξάτο Δράμας

 

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 3 διαρρήξεις σε σχολείο και οικίες, που είχαν διαπραχθεί το τελευταίο δίμηνο, στο Δοξάτο Δράμας. Συνελήφθη στις 3-12-2014 το πρωί, στο Δοξάτο Δράμας, από τους παραπάνω αστυνομικούς, 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 38χρονος, το τελευταίο δίμηνο, διέρρηξε στο Δοξάτο, ένα σχολείο και δύο οικίες, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά:

10 ηλεκτρονικές συσκευές, 33 κυνηγετικά φυσίγγια, 1 διόπτρα κυνηγετικού όπλου, 2 εξαρτήματα κυνηγετικού όπλου, 1 χρυσή βέρα, 1 ζευγάρι γυαλιά, Εξαρτήματα ηλεκτρονικών συσκευών, Είδη ρουχισμού, 1 σακίδιο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

15 ηλεκτρονικές συσκευές, 2 ηλεκτρικές συσκευές, 15 πολεμικά φυσίγγια, 28 φυσίγγια των 9mm, 60 κυνηγετικά φυσίγγια, 1 διόπτρα κυνηγετικού όπλου, 7 εξαρτήματα κυνηγετικού όπλου, 3 κινητά τηλέφωνα, 1 γεωργικό εργαλείο, 1 σακίδιο, 1 ζευγάρι γυαλιά, Είδη ρουχισμού, Διάφορα εξαρτήματα ηλεκτρονικών συσκευών.

Μέρος από τα παραπάνω κατασχεμένα αντικείμενα αποδόθηκε στους δικαιούχους τους, ενώ για τα υπόλοιπα ερευνάται το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.

Σύλληψη 26χρονου κατοχή ναρκωτικών

 2

Συνελήφθη στις 3-12-2014 το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 26χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 752,4 γραμμαρίων. Κατασχέθηκε η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας.

Σχετικά Άρθρα