slider Κόμματα Τελευταία Νέα

Αρχίσανε τα όργανα: Γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη!!!

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα έξω από την επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οδό Τάκη στου Ψυρρή. Σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του κτηρίου.

Καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει μεχρι στιγμής την ευθύνη της επίθεσης. Η αστυνομία θα ελέγξει τις τέσσερις κάμερες κλειστού κυκλώματος γύρω από το κτήριο, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες φορούσαν κουκούλες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του Μαξίμου για την επίθεση που δέχθηκε η σύζυγός του, μιλώντας για στοχοποίηση.  

Για παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που ξαναχτύπησε, και για εκτελεστικό βραχίονα του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίθεση στην επιχείρηση της κ. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

«Η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις οφσόρ» υποστήριξε στον σταθμό μας ο αρθρογράφος της Αυγής Δημήτρης Χρήστου, μιλώντας για «ηθικό ζήτημα» και για «γυναίκα του Καίσαρα». Πάντως, ο δημοσιογράφος της Αυγής καταδίκασε την επίθεση στην επιχείρηση του κ. Μητσοτάκη.

Σχετικά Άρθρα