Γενική

Αρχίσανε οι παραιτήσεις από την Διοίκηση της SKODA Ξάνθη

Τα πράγματα δεν είναι καλά και από ότι φαίνεται κάθε μέρα που περνάει πηγαίνουν χειρότερα για την ομάδα μας. Την παρακάτω επιστολή παραίτηση έστειλε πριν λίγο το μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη κ. Γεώργιος Κεχλιμπάρης. Ο κος Κεχλιμπάρης γεννήθηκε στην Γερμανία στις 10 Μαΐου 1972 και μιλά δύο γλώσσες (Αγγλικά – Γερμανικά). Είναι έγγαμος με δύο παιδιά. Είναι δημόσιος υπάλληλος, κάτοχος πτυχίου Λογιστικής (ΤΕΙ Θεσσαλονίκης). Από τα ιδρυτικά μέλη των «Xanthifans», ενώ είναι Γραμματέας και Ταμίας του Συλλόγου Φίλων. Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2010.

Η επιστολή

«Το προηγούμενο Σάββατο στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του Πανόπουλου, συνθήματα τα οποία τα φώναζε κόσμος από όλες τις θύρες του γηπέδου. Πληγώθηκε όμως ο εγωισμός του Πανόπουλου, έψαχνε να βρει άτομα να φορτώσει την ευθύνη και τελικά αυτό έγινε. Την παλικαριά της ευθύνης την ανέλαβαν τα παιδιά της οργανωμένης κερκίδας τα οποία την επομένη άκουσαν τον ίδιο να τους απαντάει με το ίδιο ύφος τους χαρακτηρισμούς που του απονεμήθηκαν.

Αυτό όπως ήταν φυσικό άναψε τα αίματα.

Δέκα ημέρες τώρα περιμένω να δω μια αντίδραση μια μετάνοια, περίμενα να δω μια γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της ΠΑΕ και των οργανωμένων πράγμα το οποίο όσο δεν γίνετε τόσο το χάσμα θα βαθαίνει.

Και θα βαθαίνει με ποιους;

Με το ποιο ζωντανό κύτταρο του γηπέδου, με αυτούς που κάνουν χιλιόμετρα κάθε χρόνο για την ομάδα αφήνοντας πίσω οικογένειες παιδιά και μαθήματα, με αυτούς που αγοράζουν αδιαμαρτύρητα κανονικό εισιτήριο διαρκείας (πλην των κάτω των 18 ετών) βρισκόμενοι στην χειρότερη από άποψη οπτικής γωνίας θέση του γηπέδου, με αυτούς που επί σειρά ετών δεν έχουν προκαλέσει οικονομική ζημία στην ΠΑΕ και ας έχουν τον κάθε επόπτη καλό ή κάκιστο στα δύο μέτρα, με αυτούς που εδώ και δέκα χρόνια έδωσαν τέλος πάντων τις εξετάσεις τους παντού.

Όλα αυτά όχι μόνο δεν με βρίσκουν σύμφωνο, αλλά με εξοργίζουν διότι θεωρώ ότι οι σχέσεις των δύο θα πρέπει να είναι πάντα άριστες, άσχετα με το ποιος έχει δίκιο σε μια διαμάχη και ποιος όχι .

Για τον λόγω αυτό παίρνω την απόφαση να παραιτηθώ από το ΔΣ της ΠΑΕ μήπως ευαισθητοποιηθεί κάποιος και αλλάξει κάτι σε ένα θέμα τόσο σημαντικό κυρίως για την ΠΑΕ η οποία κοντεύει να χάσει όλα όσα με κόπο χτίστηκαν επί σειρά ετών.

Κεχλιμπάρης Γεώργιος».

Σχετικά Άρθρα