slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Αρκετές επιχειρήσεις από την Ξάνθη συμμετέχουν στην φετινή ΔΕΘ

Στο Περίπτερο 3, stand 27 φιλοξενείται η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Ξάνθης στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα λειτουργήσει από το Σάββατο 08 έως και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Στο stand του Επιμελητηρίου συμμετέχουν επιχειρήσεις – μέλη, οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να προσελκύσουν νέους πελάτες και να αναπτύξουν δημιουργικές επιχειρηματικές επαφές.

Συγκεκριμένα συμμετέχουν:

  • HEALTHY LIVING P.C. ΙΚΕ – Εμπορία ειδών υγιεινής διατροφής
  • SMARTFOODS – Ποπ Κορν
  • ΑΜΕΤΟΓΛΟΥ ΑΪΣΕ «MISSRABEAUTY PROJECT» – Καλλυντικά – Αρώματα
  • ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ «ELEN DI» – Εργαστήριο Χειροποίητων Κοσμημάτων
  • ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ ΙΚΕ – Παραγωγή – Εμπορία Καλλυντικών

Στην 83η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ που «συστήνονται» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.

Στο πλαίσιο της ΔΕΘ, εκτός από επιχειρηματικές, εμπορικές και τεχνολογικές παρουσιάσεις, θα πραγματοποιηθούν και φέτος ποικίλα πολιτιστικά αφιερώματα με στόχο να δώσουν μία διαφορετική νότα στο ψυχαγωγικό ενδιαφέρον των επισκεπτών.

 

σ.ε. υπάρχει φέτος περίπτερο και από τον Δήμο Αβδήρων όπου φιλοξενούνται επιχειρήσεις του Δήμου και εκθέτουν τοπικά προϊόντα της περιοχής 

Σχετικά Άρθρα