ΠαραπολιτικάΤελευταία Νέα

Από τώρα σήκωσε μπαϊράκι ο Σύριζα Ξάνθης… Φαντάζομαι τι θα γίνει άμα γίνουν αυτοί και κυβέρνηση;;;; Πλακώθηκαν με τον Αντιδήμαρχο για ένα πανό στην πλατεία!!

syriza 2 syriza 1

Ότι να είναι… κάνει η τοπική οργάνωση του Σύριζα Ξάνθης και μάλιστα με το έτσι θέλω… Είναι συνταγματικό δικαίωμα να βάζει πανό στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης μπροστά στα μούρα μας ο κάθε πικραμένος; Αυτό το ερώτημα έθεσαν πολίτες της Ξάνθης χθες στον Δήμο Ξάνθης και στην υπηρεσία καθαριότητας έδρασε άμεσα και πήγε και κατέβασε το πανό του Σύριζα που διαφήμιζε μια εκδήλωση που θα γίνει σε 10 μέρες. Σήμερα το πρωί όμως τα καλόπαιδα μαζί με τον Βουλευτή τους τον Χ. Ζεϊμπέκ και μέλη της Νομαρχιακής πήγαν και βάλανε καινούριο πανό!!! Πάλι στην πλατεία στο κέντρο της πόλης και καθόταν και το περιφρουρούσαν μάλιστα!!!

Μάλιστα όταν πήγε επί τόπου ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας και τους ζήτησε να κατεβάσουν το πανό, είπαν ότι είναι συνταγματικό τους δικαίωμα να βάζουν ότι θέλουν όπου θέλουν και διαπλικτήστηκαν μέχρι και με τους απλούς υπαλλήλους του Δήμου!!!!!!!!!!

Ρωτάω ο αφελής εκδότης… όταν είναι ο Σύριζα κυβέρνηση και βάζει κάθε τρεις και λίγο η Χρυσή Αυγή πανό στην πλατεία έτσι θα λένε πάλι; Τα ίδια θα υποστηρίζουν; Ότι είναι συνταγματικό δικαίωμα της Χρυσής Αυγής να βάζει ότι θέλει όπου θέλει; (Φυσικά λάθος και του αντιδημάρχου κ. Φερτούν που δεν ξεκίνησε το ξήλωμα από τις αφίσες της Έκθεσης που διοργανώνει το ΕΒΕ μαζί με Ιδιωτική επιχείρηση και ήταν παραδίπλα και τους έδωσε αφορμή να διαμαρτυρηθούν).

Σχετικά Άρθρα