Κοινωνία Τελευταία Νέα

Απορριμματοφόρο τρελαίνει τους οδηγούς της Ξάνθης

aporimatoforo

Προς τον Δήμαρχο Ξάνθης….. τους Αντιδημάρχους, τους διευθυντές του Δήμου ….. τον διευθυντή της Υπηρεσίας καθαριότητας, σε όποιον τελικά ασχολείται με την καθημερινότητα των Δημοτών!

Στην πόλη μας εδώ και χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Δημότες. Η Δημοτική υπηρεσία καθαριότητας βγάζει τα απορριμματοφόρα και την συλλογή των σκουπιδιών. Παρατηρείται όμως μια δυσλειτουργία. Η οδός Περικλέους (ο διπλός δρόμος προς την Χρύσα) είναι υπερφορτωμένος από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8:30. Δημότες γονείς ανεβάζουν τα παιδιά τους στο 1 ο Λύκειο στην Χρύσας ενώ στην αρχή της Περικλέους βρίσκονται το 1 ο Γυμνάσιο και το 4 ο Δημοτικό σχολείο με άλλους τόσους γονείς να μεταφέρουν τα παιδιά τους, ενώ ταυτόχρονα άλλοι Δημότες κατευθύνονται στις δουλειές τους.

Αυτό το μισάωρο γίνεται ήδη μποτιλιάρισμα και αυτό το μισάωρο διάλεξαν οι υπηρεσίες του Δήμου να βάζουν το δρομολόγιο των απορριμματοφόρων στην συγκεκριμένη περιοχή. Όπως καταλαβαίνει κάθε υπεύθυνος με στοιχειώδη λογική γίνονται άδικα παρεξηγήσεις με αγανακτισμένους οδηγούς που κορνάρουν ή χειρότερα να διαπληκτίζονται με τους υπαλλήλους που κάνουν μια εξαιρετικά δύσκολη δουλειά. Το μόνο απλό πράγμα που μπορεί να γίνει (και χωρίς κόστος) είναι να μετακινήσουν το δρομολόγιο κατά μισή ώρα (!) είτε πιο νωρίς είτε πιο αργά, για να εξυπηρετήσουν τους ΔΗΜΟΤΕΣ.

Η φωτογραφία που δημοσιεύεται είναι από ένα τέτοιο πρωινό όπου βλέπετε το τεράστιο απορριμματοφόρο να έχει κλείσει και τις 2 λωρίδες (κάθοδο- άνοδο) της Περικλέους και αυτό όχι για να στρίψει. Έχει σταματήσει κανονικά διακόπτοντας την κυκλοφορία και αδειάζοντας τους κάδους μπλοκάροντας εκατοντάδες αυτοκίνητα.

ένας δημότης

Σχετικά Άρθρα