Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Αποκλειστικό: Βριστήκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τοπείρου… στον εισαγγελέα πάει αύριο το πρωί ο Χρ. Δελής να καταθέσει μήνυση κατά του Δημάρχου!

Βαριές κουβέντες ακουστήκαν λίγο πριν την έναρξη της προγραμματισμένης συνεδρίασης στον δήμο Τοπειρου μεταξύ της αντιπολίτευσης και του Δημάρχου Θ, Μίχογλου. Πριν καλά καλά εκφωνηθεί ο κατάλογος των παρόντων και παρθούν παρουσίες η αντιπολίτευση έθεσε θέμα προέδρου, γιατί για μήνες τώρα ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΈΓΚΑΙΡΑ τα θέμα του συμβουλίου στον επικεφαλής της αντιπολίτευση κ. Τσιλιγκίρη και δίνονται κατά παρέλκυση του κανονισμού μια μέρα ή λίγες μόνο ώρες πριν την συνεδρίαση.

Εκεί λοιπόν η αντιπολίτευση έθεσε θέμα στην πρόεδρο η οποία παραδέχθηκε το πρόβλημα αλλά το απέδωσε στην γραφειοκρατία με ότι καταλαβαίνει κανείς… έτσι λόγο στον λόγο ο Θ. Μίχογλου άρχισε να σηκώνει τους τόνους και να στολίζει με λίγα «Γαλλικά» τον δημοτικό σύμβουλο κ. Χρήστο Δελή ο οποίος όπως είπε αποχωρεί και αύριο το πρωί θα πάει στον εισαγγελέα Ξάνθης να καταθέσει μήνυση κατά του Δημάρχου για τα «Γαλλικά» που του απηύθυνε δημόσια… (δεν τα γράφω- αν και ηχογραφημένα- γιατί έχω κακή εμπειρία). Η αντιπολίτευση μετά από αυτά αποχώρησε και το Δημοτικό συμβούλιο όπως μου είπαν- οι της αντιπολίτευσης- ξεκίνησε την συνεδρίασή του αν και δεν υπήρχε απαρτία… (Αύριο το πρωί θα αναζητήσουμε και την αλήθεια της προέδρου ή και του Δημάρχου για το θέμα…).

Σχετικά Άρθρα