Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξηλώνουν τώρα τις κάμερες από το Δημαρχείο Τοπείρου… Για γέλια η όλη διαδικασία…

Ρεντίκολο στον Δήμο Τοπείρου για την δημοτική αρχή αφού ενώ πέρασε πριν λίγους μήνες κάμερες ασφαλείας στο Δημαρχείο οι οποίες μάλιστα ήταν από την αρχή σε λειτουργία, γεγονός που προβλημάτιζε τους κατοίκους της περιοχής έρχεται σήμερα και τις ξηλώνει!!!!

Σύμφωνα λοιπόν με παλιότερο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν είχε αναρτηθεί καμία προμήθεια, ανάθεση ή σύμβαση για το συγκεκριμένο έργο!!! Ενώ οι σημαντικότεροι προβληματισμοί ήταν αν και κατά πόσο υπάρχει άδεια από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και αν πρέπει αυτή η άδεια να ληφθεί πριν τεθούν σε λειτουργία οι κάμερες. Και ενώ αναρωτιόταν και οι κάτοικοι και η εφημερίδα για τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η όλη διαδικασία και εγκαταστάθηκαν οι κάμερες ασφαλείας, ο Δήμος Τοπείρου έφερε, το θέμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του της 25 ης Απριλίου όπου συνάντησε και την αντίδραση της αντιπολίτευση.

Όπως μου λένε η εν λόγο δαπάνη τελικά ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ από το ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (όπου είχαν γίνει και οι σχετικές καταγγελίες) όπως επίσης δεν είχαν ληφθεί ούτε οι άδειες από την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων παρά τους μήνες που μεσολάβησαν… έτσι σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου ο αρχικός εγκαταστάτης και εργολάβος πήγε και ξήλωσε τις κάμερες από το Δημαρχείο…. Αντιλαμβανόμενος ότι δεν πρόκειται να πληρωθεί για την εργασία του…

Σχετικά Άρθρα