Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απίστευτα πράγματα στο Κάμπιγκ Μυρωδάτου. Η Κτηματική υπηρεσία ζητά μεγαλύτερο τίμημα!!! Ξανά ο διαγωνισμός μετά από πολιτική παρέμβαση

iatrakhs kampigk myrodatoy

Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Έλεγα ότι με τον Σύριζα θα αλλάζανε τα πράγματα αλλά μια από τα ίδια είναι και αυτοί σαν τους ΑΛΛΟΥΣ μην πω και χειρότεροι. Στην υπόθεση του Κάμπιγκ Μυρωδάτου το οποίο δημοπράτησε πριν ένα μήνα περίπου ο Δήμος Αβδήρων και πέτυχε τίμημα 36.500 ευρώ / χρόνο για 30 χρόνια παρεμβαίνει η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου (πολιτική παρέμβαση) που ζητά από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης την συνολική ΑΠΟΡΡΙΨΗ του διαγωνισμού και την επαναπροκήρυξή του με αρχικό τίμημα 30.000 ευρώ και «όρους αδιαφάνειας» αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα αξιολογηθεί και η σχεδιαζόμενη επένδυση εκτός από το μίσθωμα.

Θα μπορεί δηλαδή κάποιος να προσφέρει 50.000 ευρώ τον χρόνο και μια πραγματική επένδυση 500.000 ευρώ και ο άλλος 30.000 τον χρόνο και υποθετική επένδυση 1.000.000 και θα το πάρει το Κάμπιγκ αυτός που θα πουλήσει περισσότερα «φύκια για μεταξωτές κορδέλες»!!!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ φίλε Ξανθιώτη!!! Και καταλαβαίνω ότι κάπου την πάνε την δουλειά αλλά δεν μπορώ να το γράψω ακόμη… Πάντως με αυτά και με αυτά ο Δήμος Αβδήρων θα χάσει 2- 3 ακόμη χρόνια με τις διαδικασίες και τις ενστάσεις από τους συμμετέχοντες στον πρώτο διαγωνισμό, θα ακυρωθεί μια επένδυση που είχε σκοπό να κάνει ο κ. Ιατράκης ύψους 1.500.000 ευρώ και δεν θα βρουν δουλειά 40 με 50 οικογένειες του Δήμου Αβδήρων. ΕΛΛΑΣ το μεγαλείο σου…

(Στην εξέλιξη αυτή βέβαια καλούμε τους Βουλευτές και τα κόμματα αλλά και τον Δήμο Αβδήρων να πάρουν ξεκάθαρη θέση… θέλουν επενδύσεις ή να μείνουμε με τα γκεμούλια και την υπανάπτυξη;).

Σχετικά Άρθρα