Αθλητικά Τελευταία Νέα

Απογευματινή προπόνηση για την Skoda Ξάνθη. Ο Δημητρόπουλος σφυρίζει το ματς με την Κέρκυρα. Στην Εθνική Ελπίδων ο Γούτας

Skoda apogematinh proponhsh

Τελευταία δυνατή προπόνηση για την SKODA ΞΑΝΘΗ το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδό της. Η ξανθιώτικη ομάδα θέλει η εντός έδρας πρεμιέρα της να είναι πετυχημένη και να έρθουν οι πρώτοι βαθμοί της επιτυχίας στην αναμέτρηση της Κυριακής (19:15) με την Κέρκυρα.

Πριν την έναρξη της προπόνησης υπήρξε η σχετική ανάλυση αντιπάλου ενώ στην συνέχεια οι παίκτες φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια δουλεύοντας σε συγκεκριμένες ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων.

Η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα του Σαββάτου, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή για το παιχνίδι της 2 ης αγωνιστικής.

Την προσπάθεια της ομάδας Νέων που αγωνίζεται το Σάββατο στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων με αντίπαλο την Κέρκυρα, θα ενισχύσουν οι νεαροί Κολλαράς, Ορφανίδης Λ. και Ορφανίδης Π.

Διαιτητές

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 2 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Superleague. Την εντός έδρας πρεμιέρα της SKODA ΞΑΝΘΗ με αντίπαλο την Κέρκυρα θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δημητρόπουλος της ΕΠΣ Φθιώτιδας με βοηθούς τους κ.κ. Φλώριο Ελευθερίου (ΕΠΣ Αθηνών) – Στυλιανό Τσολάκη (ΕΠΣ Αθηνών) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Απόστολος Αμπάρκιολης της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην Εθνική Ελπίδων ο Γούτας

Στην Εθνική Ελπίδων για τις αναμετρήσεις με την Σουηδία και την Ρουμανία κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ Δημήτρης Γούτας. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας, κάλεσε τους διεθνείς ποδοσφαιριστές, ενόψει των δύο τελευταίων αναμετρήσεων στον 7ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2015. Αρχικά, το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» θα αντιμετωπίσει την Σουηδία στις 19:00 την Παρασκευή (5/9) ενώ την Τρίτη (9/9) στις 19:30 στο ΔΑΚ Κατερίνης θα υποδεχθεί την Πολωνία.

Σχετικά Άρθρα