Επιχειρήσεις Τελευταία Νέα

Απαντήσεις που δεν αρμόζουν στο ΕΒΕ της Ξάνθης έδωσε ο πρόεδρος του Σ. Μωραϊτης

moraitis

Το παρακάτω δελτίο τύπου εξέδωσε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής, το περιεχόμενου του οποίου όμως κανείς επαγγελματίας δεν μπορεί να καταλάβει και δεν ξέρω αν και κατά πόσο συμφωνούν με το ύφος αυτό και την σκοπιμότητα και τα άλλα μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου.

Το δελτίο του Μωραΐτη αναφέρει:

Ξάνθη, 28 Νοεμβρίου 2014

Οι γνωστοί συκοφάντες του Επιμελητηρίου Ξάνθης συγκεκριμένου συγκροτήματος, έντονα ενοχλημένοι από την επιτυχία της 1ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης αλλά και τις δραστηριότητες, προσπάθειες τουριστικής προβολής και του πολιτισμού του τόπου μας, προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να μας συκοφαντήσουν δημιουργώντας πλασματικές εντυπώσεις, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, με στόχο να μας απαξιώσουν στα μέλη μας και στην κοινωνία της Ξάνθης. Παίρνοντας στοιχεία από διάφορες «έγκυρες» πηγές όπως «Ιδιώτης της Περιφέρειας»!!! Χωρίς βέβαια να ρωτήσουν, να διερευνήσουν για να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ (δημοσιογραφία εγκυρότητας, υψίστου κύρους και ήθους, εντιμότητας και αλήθειας).

Ενοχλημένοι προφανώς γιατί δεν «συμβουλευτήκαμε» και δεν διαφημίσαμε την Έκθεση, έναντι αμοιβής, στα μέσα τους!!!

Το Επιμελητήριο Ξάνθης ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, δεν απολογείται σε συκοφάντες, λοιδορούς και σ’ εκείνους που επιχειρούν με κάθε μέσο να ισοπεδώσουν το έργο του. Αν νομίζουν ότι έτσι μπορούν να δημιουργήσουν σύγχυση και αμφιβολίες έτσι ώστε να εφαρμόσουν τη γνωστή μέθοδο «μούγκα στη στρούγκα» στα καυτά θέματα της επικαιρότητας όπως αποκατάσταση ΧΑΔΑ Μύκης κ.λπ και όλα αυτά τα οποία σύντομα θα «ξεσπάσουν» και αφορούν τους «φίλους» τους που εδώ και χρόνια υπερασπίζονται «εργολαβικά», όπως κακουργήματα, «μαύρα βιβλία» ΚΑΠΗ συγκεκριμένου Δήμου, παράνομες πράξεις (επίορκων φίλων τους κάθε είδους, εκβιασμούς, έκδοση παράνομων αδειών δόμησης, με χωρίς οικόπεδο, έκδοση – αναθεώρηση αδειών δόμησης «μαϊμού» λόγω καμπυλότητας της κορδέλας μέτρησης (!!!), έκδοση παράνομων και «μαϊμού» αδειών λειτουργίας καταστημάτων σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις). Κάνουν τραγικό λάθος!

Περιμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον η έγκυρη και έντιμη δημοσιογραφία τους αν θα τολμήσει να αγγίξει και να αναδείξει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας, με διαφάνεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια αλλά και δύναμη να προβάλλουμε τον τόπο μας με κάθε τρόπο (εκθέσεις, συνέδρια τουριστικά, αναπτυξιακά, ευρωπαϊκά προγράμματα με πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον και όχι μόνο). Θα στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και θα παλεύουμε με κάθε νόμιμο μέσο, θα πολεμάμε – όσο και αν ενοχλεί τους «προστάτες» – το παραεμπόριο, λαθρεμπόριο και κάθε λογής «επίορκους» κρατικούς λειτουργούς και συγκεκριμένους «πολιτικούς απατεώνες».

Έχοντας στα χέρια μας περγαμηνές διαφάνειας για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου Ξάνθης από τους συνεχείς ελέγχους του Κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είμαστε στη διάθεση του Εισαγγελέα Ξάνθης να προσκομίσουμε οποιοδήποτε στοιχείο μας ζητηθεί, προκειμένου να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ και επιτέλους να σταματήσει η συκοφαντία, ο εμπαιγμός, ο διασυρμός, η λοιδορία και ο εκβιασμός από τους άθλιους συκοφάντες.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

Σχετικά Άρθρα