slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Απίστευτοι οι πολιτικοί της Ξάνθης. Αντί να φτιάξουν την πεζογέφυρα στα Κιμμέρια, απλά την σφράγισαν να μην περνάει ο κόσμος

Απίστευτοι πραγματικά είναι οι πολιτικοί της Ξάνθης (δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος) που αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν την πεζογέφυρα στα Κιμμέρια, η οποία παρουσιάζει καθίζηση, απλά μετά την πτώση της γέφυρας στον Ίασμο πήγαν στα Κιμμέρια και σφράγισαν την πεζογέφυρα για να μην περνάει ο κόσμος και έχουν ευθύνες!!!!!! Ξεφτύλες.

Ερώτηση σχετικά με την Γέφυρα Κιμμερίων Ξάνθης

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

ΘΕΜΑ: «Γέφυρα Κιμμερίων Ξάνθης»
Συνεχίζει να παραμένει ανεκτέλεστο έργο η γέφυρα των Κιμμερίων στην Ξάνθη όπου στο παρελθόν προεκλογικά η Δημοτική Αρχή είχε υποσχεθεί ότι θα κατασκευάσει νέα  και είχαν δημοσιευθεί και σχετικές φωτογραφίες και ανάλογες μεγαλόστομες δηλώσεις. Η ευθύνη επιμερίζεται σε όλους τους συμβούλους και παρατάξεις που προέρχονται από τα Κιμμέρια και που δυστυχώς το μόνο τους μέλημα,  εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, είναι πώς να μετατρέψουν την δημοτική Κοινότητα των Κιμμερίων σε μια πραγματική πληγή και όπως πολλοί αποκαλούν σε “σφηκοφωλιά” του τουρκικού προξενείου, αδιαφορώντας για τα προβλήματα της περιοχής.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Γιατί η γέφυρα που βρίσκεται  σχεδόν μέσα στην Ξάνθη παραμένει αναξιοποίητη αποκόπτοντας στη μέση την τοπική κοινωνία;

Αθήνα,  19/9/2017

Ο ερωτών βουλευτής
Ιωάννης Λαγός
Βουλευτής Β’ Πειραιώς
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σχετικά Άρθρα