slider Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Απίστευτες καταγγελίες: Σε τραγική κατάσταση βρήκαν την Σταυρούπολη. Προβλήματα και με την χλωρίωση του νερού!!! (βίντεο)

Μία παρατημένη Σταυρούπολη όσον αφορά στην καθημερινότητα  και τις υποδομές στα θέματα της ύδρευσης και της καθαριότητας, υποστηρίζει ότι παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Ξάνθης κ. Ελευθεριάδης Απόστολος.

Τραγική η κατάσταση  που παραλάβαμε την 1η Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Σταυρούπολης υποστηρίζει σε δηλώσεις του στο Κανάλι 6 ο  αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Σταυρούπολης Ξάνθης κ. Ελευθεριάδης Απόστολος. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι υποδομές έχουν αφεθεί στην φθορά του χρόνου χωρίς συντήρηση  με πολλά μηχανήματα να είναι χαλασμένα εδώ και πολύ καιρό.

Επίσης ο κ. Ελευθεριάδης τόνισε ότι  είναι αναγκαίο να γίνουν συμβάσεις με ιδιωτικά συνεργεία ως προς τον τομέα της ύδρευσης  ώστε να γίνει η   προεργασία  που είναι απαραίτητη,  για να αναλάβει στην συνέχεια η ΔΕΥΑΞ και να εξυπηρετήσει και την Δημοτική Ενότητα Σταυρούπολης. Όπως υποστήριξε σε μερικές περιοχές δεν γίνεται ούτε υδροχλωρίωση διότι οι χλωριοτήρες είναι χαλασμένοι.

Σχετικά Άρθρα