Γενική

Απίστευτα πράγματα γίνονται στην Skoda Ξάνθη… πάμε στον μεσαίωνα!!!! Έδιωξαν δύο παίκτες γιατί έβγαλαν φωτογραφία με Πράνιτς


Πρωτοφανή απόφαση-σοκ (ακόμα και για εμένα που δεν ασχολούμαι και πολύ, πολύ με την μπάλα) στα τμήματα υποδομής της Skoda Ξάνθης. Δύο παίκτες της ομάδας Κ20, αποπέμφθηκαν από την ομάδα λόγω μιας φωτογραφίας που έβγαλαν με τον Κρόατη άσο του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς, και ανάρτησαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο. Κατά το νορμάλ δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα… όμως μόλις το αντιλήφθηκα (!!!) οι οργανωμένοι οπαδοί, XanthiFans, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ανέφεραν: «Καλό θα είναι να προσέχουν οι νεαροί παίκτες της Κ-20 και των ακαδημιών, να μάθουν ότι ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα την Ξ Α Ν Θ Η και είναι τιμή τους αυτό και θα πρέπει να το σέβονται. Οι προπονητές τους και οι διοικούντες καλό θα είναι να τους το μάθουν αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη». Απίστευτη και αυτή η ανακοίνωση από ένα σωματείο που προάγει τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και τις ιδέες του!!!!
Στην συνέχεια στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας τη Δευτέρα (21/1), αρχικά έγιναν συστάσεις στους παίκτες να προσέχουν εφεξής όλες τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ωστόσο λίγο αργότερα, οι δύο παίκτες κλήθηκαν σε απολογία και κατόπιν τους ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας τους με την ομάδα!!!!!!!!!!
Όπως ειπώθηκε στους δυο παίκτες, η απόφαση ήρθε από πολύ ψηλά και έχει να κάνει αφενός με την διάσταση που πήρε το θέμα πανελλαδικά πλήττοντας το κύρος της Ξάνθης (!!!)και αφετέρου με παραδειγματισμό όλων των υπολοίπων. Σε δήλωσή του ό ένας εκ των δύο εκδιωχθέντων ποδοσφαιριστών η οποία αναφέρει: «Δεν κάναμε κάτι κακό, απλώς βγάλαμε μία φωτογραφία, με έναν παίκτη που πρωταγωνιστεί στα ευρωπαικά γήπεδα εδώ και χρόνια. Πόσοι συνομίλικοι μας έχουν κάνει κάτι παρόμοιο. Πιστεύω η πλειοψηφία».
ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ προχωρήστε μπροστά και αφήστε τον Πανόπουλο και όσους οδηγούν με τις «συμβουλές» τους και τις προτροπές τους την ομάδα μας στον μεσαίωνα… να παίζουν μόνοι τους μπάλα… (Έτσι κι αλλιώς ψάχνανε κάτι να πουν ότι φταίει που η ομάδα δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα να τι φταίει οι παίκτες των ακαδημιών!!!!).

Σχετικά Άρθρα