Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Απάντηση του διοικητή του νοσοκομείου σε δημοσίευμα

Θεωρούμε πολύ όψιμο και προδήλως εκτός πραγματικότητας το ενδιαφέρον του υποψηφίου περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης κ.Χατζηγκενέ για τη δήθεν έλλειψη ασθενοφόρου στο Κ.Υ Εχίνου καθόσον αναφέρεται σε περιστατικό που συνέβη στις 19/03/2014 ενώ το ενδιαφέρον του επιστολογράφου σας εκδηλώθηκε 4-5 ημέρες κατόπιν.

Επί της ουσίας το τροχαίο συνέβη στην περιοχή Εχίνου, δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην παθούσα από το Κ.Υ Εχίνου και ταυτόχρονα με τη βοήθεια του ΕΚΑΒ που αντέδρασε αστραπιαία έγινε η διακομιδή στο Νοσοκομείο Ξάνθης που επιλήφθηκε επιτυχώς. Μάλιστα και με την άμεση ενημέρωση και εμπλοκή της Διοίκησης κλήθηκε και η Δ/ντρια Οφθαλμολογικής κλινικής να συνδράμει για προληπτικούς λόγους και μάλιστα χωρίς να βρίσκεται σε εφημερία ή ετοιμότητα. Η παθούσα νοσηλεύεται  σε μονόκλινο δωμάτιο της χειρουργικής κλινικής σε πολύ καλή κατάσταση και εκφράστηκε δημόσια με τα καλύτερα λόγια για το προσωπικό και τη νοσηλεία που της παρέχεται.

Το Νοσοκομείο Ξάνθης και τα Κέντρα Υγείας παράγουν σοβαρότατο έργο στον ευαίσθητο τομέα της υγείας ενώ παρόμοιοι ισχυρισμοί και κινδυνολογίες αυτόκλητων σωτήρων, με πολιτικό ενδεχομένως κριτήριο εκτιμούμε ότι δεν προσφέρουν κανένα όφελος στην τοπική κοινωνία.

Επιπρόσθετα σας ενημερώνουμε ότι πολύ πρόσφατα σε αντίστοιχο αίτημα των κατοίκων της περιοχής Εχίνου η Διοίκηση του Νοσοκομείου απέσπασε έναν επιπλέον οδηγό για την υποστήριξη του ασθενοφόρου σε επίπεδο ετοιμότητας πέραν του επιθυμητού.

Με εκτίμηση

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΧΟΥ

Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα