slider Λάσπη Τελευταία Νέα

Αν είχε χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε ο Δημαρχόπουλος να βγει μια φωτογραφία με τον Κυριάκο στην πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου στην Ξάνθη. (Εδώ ακόμα και εγώ βγήκα selfie!).

Γράφουνε ορισμένοι ότι ο Κακλαμάνης (που θυμίζω διαγράφηκε από την ΝΔ και επέστρεψε στην συνέχεια), αυτός με τον οποίο ενεπλάκη και το όνομα του κ. Τοψίδη ότι έχει σχέσεις με την ΝΔ και θα ήταν ο εκλεκτός για την Περιφέρεια, ότι ο Κακλαμάνης λοιπόν, έστειλε επιστολή για τον Δημαρχόπουλο και ότι είναι ο εκλεκτός της ΝΔ.

Τα πράγματα είναι αδιάψευστα… πριν 7 μέρες ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε στην Ξάνθη και έκατσε μια ολόκληρη μέρα, περιόδευσε σε χωριά, έκανε εκδήλωση, έδωσε συνεντεύξεις. ΑΝ είχε χρίσμα ο Μπάμπης και ΑΝ ήταν ο εκλεκτός της ΝΔ γιατί δεν πήγε ο πρόεδρος στο Δημαρχείο; Γιατί δεν συναντήθηκαν ούτε καν για λίγα λεπτά ώστε να υπάρχει και μια φωτογραφία ρε αδελφέ; Γιατί στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ όπου μίλησε ο πρόεδρος δεν έγινε καμιά αναφορά στον Δημαρχόπουλο παρά μόνο δόθηκε ξεκάθαρα το χρίσμα στον Χρήστο Μέτιο;

Τα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχει χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο από την ΝΔ και κανένας Κακλαμάνης δεν μπορεί να σώσει πολιτικά τον Μπάμπη… Άσε που ο Κακλαμάνης δεν ψηφίζει εδώ… Θα τον συμβούλευα λοιπόν τον Δήμαρχο να συνεχίσει να έχει από κοντά τον Αλέκο Κοντό, γιατί χωρίς Αλέκο η συντριβή θα είχε ήδη έρθει…

 

σ.ε. (Και για τον Λάκη που μίλησε στην συγκέντρωση του Δημαρχόπουλου δεν τον άκουσα πουθενά να λέει θα σε ψηφίσω Μπάμπη μου… βάλτε το βίντεο!).

Σχετικά Άρθρα