slider Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Αντιγήρανση προσώπου και σώματος – Super καλοκαιρινές θεραπείες που πρέπει να δοκιμάσετε!

Τώρα το καλοκαίρι τα περιττά κιλά, τα σημάδια στο πρόσωπο και κάθε ατέλεια μπορεί να γίνει αιτία για να μην φορέσετε τα ρούχα που θέλετε και να μην είστε έτσι όπως σας αρέσει! Γι’ αυτό σας παρουσιάζουμε με τη βοήθεια των MedicalAnti – AgingCenter μερικές από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες όπως η σύσφιξη σώματος που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το σώμα και την ηλικία σας.

Θεραπεία για ρυτίδες – Αντιγήρανση προσώπου

Οι ρυτίδες στο πρόσωπο είναι μία αναπόφευκτη συνέπεια της γήρανσης και ειδικά με το πέρασμα του χρόνου, η γήρανση αυτή μπορεί να είναι απότομη, δημιουργώντας προβλήματα αυτοπεποίθησης στην γυναίκα. Οι περισσότερες θεραπείες σχετίζονται με το κολλαγόνο και τη δράση του. Εφαρμόζονται στα μάτια, το χείλος, το μέτωπο. Η θεραπεία ρυτίδων είναι αποτελεσματική και συνήθως όλες ολοκληρώνονται σε λίγα λεπτά, είναι 100% ανεκτές από την επιδερμίδα και κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται φρέσκο και ξεκούραστο. Τα Fillers υαλουρονικού οξέος, είναι μία πολύ καλή θεραπεία εκλογής για τηναντιγήρανση προσώπου.

Αντιγήρανση σώματος

Στην αντιγήρανση σώματος δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις θεραπείες σύσφιξης των γλουτών και τις θεραπείες κυτταρίτιδας. Τα νήματα σώματος που βασίζονται στην υποδερμική ανόρθωση, έχουν εξαιρετική ευκαμψία και εξασφαλίζουν βιοσυμβατότητα. Για την εφαρμογή τους δεν χρειάζονται χειρουργείο και σε μία ώρα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Για την κυτταρίτιδα, τα κέντρα MedicalAnti-Aging σας προτείνουν θεραπείες που στοχεύουν στην διάλυση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και στην απόκτηση λείας επιδερμίδας. Μετά από μία εξέταση, το ιατρικό προσωπικό θα σας πληροφορήσει για το ποιες θεραπείες είναι προτεινόμενες και κατάλληλες για εσάς.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα στο medicalantiagingcenter.gr.

Σχετικά Άρθρα