slider Τελευταία Νέα Τεχνολογία

Ανταλλακτικά Audi- Skoda: Πως θα καταλάβετε ότι τα ανταλλακτικά είναι ποιοτικά

Η επιλογή ενός μεταχειρισμένου ανταλλακτικού, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το κάθε αυτοκίνητο είναι πολύ περίεργο στις απαιτήσεις του, αφού μπορεί να έχουν συμβεί πολλά στα χρόνια μετακίνησής του. Μπορεί να έχει τρακαριστεί, μπορεί να παρουσιάσει βλάβη, χωρίς λόγο, μπορεί να προκληθεί βλάβη από φυσική καταστροφή.

Ανάλογα με το είδος του ανταλλακτικού, μπορεί να πάρει πολύ ή λίγο χρόνο να βρείτε το σωστό. Για παράδειγμα ένας προφυλακτήρας καλά διατηρημένος δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Πιο σύνθετα ανταλλακτικά είναι αυτά που χρειάζονται πολύ ψάξιμο αλλά και γνώσεις πάνω στα μηχανικά μέρη. Οι περισσότεροι δεν τις έχουν κι έτσι πέφτουν θύματα πολλών που τους «σπρώχνουν» κακά ανταλλακτικά, κινδυνεύοντας να κάνουν κακό στο αμάξι τους.

Τι πρέπει να προσέξετε πριν την αγορά μεταχειρισμένων ανταλλακτικών;

  • τα ανταλλακτικά πρέπει να πληρούν όλες τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Μην εμπιστεύεστε κανέναν που θα σας πει ότι μπορεί ένα ανταλλακτικό που δεν πληροί τις προϋποθέσεις να μπει στο αυτοκίνητό σας
  • βεβαιωθείτε ότι είναι καλά προφυλαγμένα από τις καιρικές συνθήκες πριν τα αγοράσετε, καθώς πολλοί κατασκευαστές μπορεί να τα αφήνουν εκτεθειμένα
  • είναι καλό το μεταχειρισμένο ανταλλακτικό σας να συνοδεύεται από κάποια εγγύηση

Τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Filippoupolitis, είναι μεταχειρισμένα και καινούργια για κάθε μάρκα όπως Audi, Skoda, Toyota, προσφέροντας πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα στο όχημά σας.

Στην μεγάλη ποικιλία θα βρείτε ανταλλακτικά για τα μηχανικά μέρη, για την ψύξη και τον κλιματισμό, για το εσωτερικό του αμαξώματος, για τα ζαντολάστιχα κ.α.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ένα γνήσιο μεταχειρισμένο Δυναμό Skoda που παρέχεται με εγγύηση, τον μπροστινό προφυλακτήρα εμπρός για Audi ελαφρώς μεταχειρισμένο (βρείτε τον εδώ) και ζαντολάχιστα αλουμινίου για κάθε μοντέλο. Δείτε εδώένα γνήσιο μεταχειρισμένο για OpelCorsaD – Combo  2006-2016.

Βρείτε στοfilippoupolitis.gr ανταλλακτικά ποιοτικά σε ανταγωνιστικές τιμές, από ανθρώπους με τεχνογνωσία και εξειδίκευση χρόνων σε καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Αποστολές στην πόρτα σας. Και τηλεφωνικές παραγγελίες.

Σχετικά Άρθρα