Παραπολιτικά Τελευταία Νέα

Ανοικτή επιστολή προς μη- λοτοφάγους Ξανθιώτες. Ευθεία επίθεση ΠαΣΟΚ Ξάνθης στον Σύριζα

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανοικτή επιστολή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης η οποία είχε τις υπογραφές όλων των βουλευτών. Για τα πολιτικά σχόλια της κεντρικής σκηνής δεν θα αναφερθούμε, διότι ο μιθριδατισμός, ο κομμανετσισμός και η κυβίστηση του εν λόγω πολιτικού φορέα μας δίνει το δικαίωμα όχι επιστολή, αλλά ολόκληρο βιβλίο να γράψουμε. Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι όποιος δεν είναι σύμφωνος με τις πολιτικές μας αντιλήψεις, είναι νεοφιλελεύθερος, εκφραστής συμφερόντων και παρακλάδι της διαπλοκής. Ας εξετάσουμε τα τοπικά θέματα στα οποία αναφέρθηκε η επιστολή. Εδώ θα αφήσουμε να μιλήσουν τα ιδιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από το διαδικτυακό τους ιστιότοπο, με έναν απολαυστικό δεκάλογο δεσμεύσεων, υποσχέσεων και λόγων, οι οποίοι στην πορεία, μεταλλάχθηκαν σε «αυταπάτες»:

4.500 θέσεις στην ΥΓΕΙΑ. Προτεραιότητα η Ξάνθη

Την παρούσα χρονική στιγμή το νοσοκομείο Ξάνθης, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση από την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ΕΣΥ πανελλαδικά. Στο Νοσοκομείο Ξάνθης οι οφειλόμενες ημέρες ανάπαυσης ανέρχονται στις 1000 και η κάλυψη από πλευράς προσωπικού στο 65%. Επιστέγασμα των παραπάνω, η έλλειψη γραφικής ύλης που οδήγησε, στο ιατρείο του Ευμοίρου, στην ταλαιπωρία 30 ηλικιωμένων συμπολιτών μας.

ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης: Επαναλειτουργεί η Σχολή Αστυνομίας στην Ξάνθη. Παράλληλα με το Κέντρο Κράτησης.

Ως γνωστό, το κέντρο κράτησης συνεχίζει να λειτουργεί, όχι όμως η Σχολή της Αστυνομίας.

Αυτοδιαχείριση από τους εργαζομένους προκειμένου να ανοίξει το Τυπογραφείο της ΣΕΒΑΘ και η DIANA. Δηλώσεις του κ. Στογιαννίδη.

Όχι μόνο δεν άνοιξαν όπως ήταν φυσικό η εν λόγω επιχειρήσεις. Αλλά έχουν κλείσει κοντά στα 1500 ΑΦΜ από τον Ιανουάριο του 2015 στο νομό, σύμφωνα με τον ΕΒΕ Ξάνθης.

Επαναλειτουργία της ΕΒΖ Ξάνθης.

Δεν υπάρχει καμία τέτοια προοπτική στον ορίζοντα και ήδη προβλήματα διαφαίνονται και στο εργοστάσιο της Ορεστιάδας, μιας και πρόκειται για ζημιογόνο επιχείρηση και ήδη η επιχορήγηση των 30 εκατ. θεωρήθηκε παράνομη από την Ε.Ε.

Επίσκεψη με τον υπουργό κ. Μπόλαρη στα θερμοκήπια στο Εράσμιο, αναδεικνύοντας την επιχειρηματικότητα.

Για να στηρίξουμε οποιαδήποτε επενδυτική πρωτοβουλία στην συγκεκριμένη περιοχή, πράξαμε ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που δηλώναμε. Εκτός Ειδικού Καθεστώτος Παραμεθόριων Περιοχών το Εράσμιο ειδικά και οι Δήμοι Τοπείρου και Αβδήρων.

Κάθε μηνά ΔΤ για τους εργαζομένους στο ΚΑΖΙΝΟ Ξάνθης και στην ΡΟΔΟΠΗ.

Για τους 180 εργαζομένους του Μαρινοπούλου στην Ξανθή, δεν μας ενδιαφέρει, ας έκανε καλύτερη διαχείριση η διοίκηση. Εδώ φυσικά να προσθέσουμε ότι μετά την εκλογή του κ. Στογιαννίδη τα ΔΤ σχετικά με το ΚΑΖΙΝΟ μειωθήκαν σε ένταση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης μας ενημέρωσε πως: «Οι Φασίστες της Χρυσής Αυγής και οργανωτές ταγμάτων εφόδου δεν έχουν καμία θέση στην Ξάνθη» και πως «Η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής προσπαθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες να σπείρει το μίσος».

Κρίνουμε σκόπιμο να θυμίσουμε ότι τον Ιουνίου του 2015, ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με στελέχη της Χ.Α. στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης για την εκδήλωση του ΟΧΙ, εκεί δεν υπήρχε κανένα μίσος. Όπως επίσης και οι κοινοβουλευτικοί ψήφοι της Χ.Α. για τον εκλογικό νομό ρετάλι επίσης δεν αποπνέουν κανένα μίσος και κανένα φασισμό. Είναι στα πλαίσια της δημοκρατικότητας και του κοινοβουλευτισμού.

Παρέμβαση του κ. Στογιαννίδη για τον αναπτυξιακό νομό στον κ. Σταθάκη.

Για ποιο λόγο έκανε παρέμβαση ο κ. Στογιαννίδης, αφού οι δεξιοί Δήμαρχοι του Νομού μας ήταν ανεύθυνοι και δεν φρόντισαν να συμμετάσχουν στην διαβούλευση. Χωριά ότι είναι άπαντες εκφραστές συγκεκριμένων συμφερόντων και πρακτικών.

Επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, δέκα μέρες μετά τον ανεμοστρόβιλο στην Γενισέα, στον Δήμαρχο Αβδήρων.

Για την άμεση ανταπόκριση των βουλευτών το αφήνουμε ασχολίαστο, μόνο δέκα μέρες, αυτό που μας προβληματίζει είναι ότι πως ένας εκφραστής συγκεκριμένων συμφερόντων και πρακτικών είναι καλοδεχούμενος συνομιλητής;

Δέσμευση Αφορολόγητου 12,000 για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Εδώ δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το οτιδήποτε και να σχολιάσουμε το οτιδήποτε.

Όσον αφορά τα παραπολιτικά σας σχόλια ότι οι μισοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν κλείσει ήδη θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ εμείς θα σας παραθέσουμε τους παρακάτω που είναι στα ψηφοδέλτια σας και μεγαλοστελέχη σας: Κοτσακάς, Βαγενά, Σπίρτζης, Παραστατίδης, Μπόλαρης, Πάντζας, Τόσκας, Τζάκρη, Κουρουμπλής και πολλοί άλλοι.

Πλέον ανταγωνίζεστε σε γραφικότητα και στα ΔΤ και στις επερωτήσεις στην Βουλή την Χ.Α. και τον κ. Λαγό. Να σας θυμίσουμε ότι είστε κυβέρνηση και ότι πρέπει να κυβερνήσετε επιτέλους και να δώσετε λύσεις στα προβλήματα των Ξανθιωτών. Εάν συνεχίσετε να δημιουργείτε φανταστικούς εχθρούς και τοπικά το μόνο που θα καταφέρετε είναι την πλήρη απαξίωση του κόσμου.

Πάντως οι συμπολίτες μας τώρα που πήγαν στο φοροτεχνικό τους και ιδιαίτερα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που είχατε δεσμευτεί για το αφορολόγητο των 12 χιλιάδων και στον ορεινό όγκο και στον πεδινό να είστε σίγουροι ότι λωτούς δεν έφαγαν ούτε καθαρισμένους, ούτε με φλούδα.

Το θετικό είναι ότι η ανεπάρκεια σας είναι πλέον έκδηλη σε όλα τα πρόσωπα των συμπολιτών μας και σύντομα θα αποτελείται παρελθόν.

Από την εξουσιολαγνεία σας και τον πολιτικό σας κυνισμό, μην μπερδευτείτε σε καμία επόμενη παρέλαση και ανεβείτε στην εξέδρα και σας παρεξηγήσουν.

 

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ

Ο Γραμματέας

Ανέστης Αντωνιάδης

 

Σχετικά Άρθρα