Καβάλα Τελευταία Νέα

«Ανθεί» η δραστηριότητα στον Ναυτικό Όμιλο Καβάλα

nok kavalas (1) nok kavalas

Σε μια κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε η απονομή του Φθινοπωρινού Κυπέλλου του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10- 12-2014 στο χώρο του Barfly. Τις τρεις πρώτες θέσεις με την παρακάτω σειρά κατέλαβαν τα ακόλουθα σκάφη:

Σκάφος- Κυβερνήτης Σκάφους

GRE1226 S/Y CALYPSO ΓΚΡΙΤΖΕΛΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

GRE 1418 S/Y AEGLI ΒΑΡΔΑΒΟΥΛΙΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

49470 S/Y AEOLOS ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Παράλληλα με την απονομή του κυπέλλου, η Ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου προχώρησε και στην απονομή των διπλωμάτων για τους μαθητές που φοίτησαν σε αυτή, στα Φθινοπωρινά Τμήματα. Συνολικά απονεμηθήκαν 64 διπλώματα Κυβερνήτη Ανοιχτής Θαλάσσης στα νέα μελή του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας από τους τρεις εκπαιδευτές του Ομίλου, πράγμα που φανερώνει το υψηλό επίπεδο απήχησης που έχει η Ακαδημία. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονιστεί η ιδιαίτερη επιτυχία που σημείωσαν τα νεοσυσταθέντα τμήματα της Ακαδημίας που διοργανώθηκαν σε Ξάνθη Κομοτηνή και Φανάρι τα οποία παρακολουθήθηκαν από 54 άτομα.

Η ολοκλήρωση αυτής της ιδιαίτερα επιτυχημένης χρονιάς για την Ακαδημία του Ομίλου δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την έμπρακτη υποστήριξη του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φαναρίου κ. Σταυρακάκη Νίκου, των Λιμεναρχείων Καβάλας, Κεραμωτής και Φαναρίου και του δραστήριου συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ της Κομοτηνής τους οποίους ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Ομίλου.

Οι εγγραφές για τα τμήματα αρχαρίων, προχωρημένων και αγωνιστικό έχουν αρχίσει και τα μαθήματα ξεκινούν 1 Μαρτίου.

Σχετικά Άρθρα