slider Γυναίκα και Παιδί Τελευταία Νέα

Ανδρικές και γυναικείες επιλογές outfit από τα πιο δημοφιλή brands!

Τώρα το καλοκαίρι οι αγορές ρούχων παίρνουν τα πάνω τους και είναι λογικό, αφού τα events και τα party είναι πολλά, βγαίνετε περισσότερο και γενικά έχετε την τάση να είστε πιο εξωστρεφείς!Και όταν λέμε αγορές, εννοούμε βέβαια διάσημα brands και items που μπορούν να παραμείνουν για χρόνια στην ντουλάπα σας, να τα φοράτε και να ξεχωρίζετε, να αποτελούνται από δροσερά υφάσματα. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικά outfits από την Armani, την RalphLauren, την TommyHilfiger.

Ξεκινάμε με polo κοντομάνικα για άνδρες και γυναίκες

Δεν υπάρχει κάτι πιο άνετο και στυλάτο από ένα μπλουζάκι στυλ polo που μπορείτε να συνδυάσετε με κάθε τζιν και υφασμάτινο παντελόνι. Η πλέον streetcasual επιλογή για τους άνδρες και μία εναλλακτική επιλογή και για τις γυναίκες που θέλουν να είναι προσεγμένες, φορώντας ένα κοντομάνικο με την υπογραφή κορυφαίων brands.

Για την γυναίκα που θέλει να φορέσει ένα από τα πιο infashion μπλουζάκια της TOMMY HILFIGER το πόλο γυναικείο κοντομάνικο που θα βρείτε εδώ είναι από τα ωραιότερα της σεζόν. Τώρα με έκπτωση -30%.

Για εσάς που δεν θέλετε να φορέσετε μαύρο ή άσπρο, επιλέξτε την φούξια μπλούζα TOMMY HILFIGER και απολαύστε το καλοκαίρι σας με χρώμα.

Τι άλλο μπορείτε να βρείτε σε έκπτωση

Το σκούρο τζιν σε slimfit είναι πολύ δημοφιλές στους άνδρες κάθε ηλικίας. Βρείτε το σε προσφορά – 30%.

Η ιβουάρ γυναικεία μπλούζα POLO RALPH LAUREN με έξω τους ώμους θα φορεθεί πολύ φέτος. Η εφαρμογή της είναι άψογη, σε χαλαρό στυλ και μπορείτε να την παραγγείλετε online.

Για περισσότερες επιλογές σε ανδρικά και γυναικεία ρούχα από επώνυμα brands σε ανταγωνιστικές τιμές, επιλέξτε το eponymarouxa.gr.

 

Σχετικά Άρθρα