Έβρος Τελευταία Νέα

Αμετανόητοι μπουκαδόροι έκλεψαν 500 μέτρα καλωδίων από τον Ο.Τ.Ε.

Συνελήφθησαν στις 15-2-2016 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβησαν σε εργοτάξιο του Ο.Τ.Ε., στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης και αφού παραβίασαν την περίφραξη, αφαίρεσαν από τον αύλειο χώρο, συνολικά 500 μέτρα καλώδια χαλκού.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία σε βάρος του 32χρονου περιλαμβάνει επίσης και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθόσον κατείχε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, με μήκος λάμας 7 εκατοστών, το οποίο και κατασχέθηκε.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων καλωδίων, το οποίο αποδόθηκε σε αρμόδιο υπάλληλο του Ο.Τ.Ε. Κατασχέθηκαν επίσης το όχημα των δραστών, 1 διαρρηκτικό εργαλείο και 1 φακός.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά Άρθρα