Αστυνομικά Τελευταία Νέα

Αλβανός προώθησε στην Ελλάδα 28 λαθρομετανάστες αλλά έπεσε σε χαντάκι και τον συνέλαβε η αστυνομία

28 metanastes3

Συνελήφθη στις 18-9-2014 το μεσημέρι, σε θαμνώδη έκταση της Αλεξανδρούπολης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι οκτώ μη νόμιμους μετανάστες. Δεκαπέντε από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ και δεκατρείς υπήκοοι Συρίας.

Αναλυτικότερα, σε επαρχιακή οδό της Αλεξανδρούπολης, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 39χρονος, προκειμένου να το ελέγξουν, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, συνέχισε την πορεία του και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο δράστης εισήλθε σε αγροτική οδό, εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει σε θαμνώδη απόκρημνη περιοχή, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε σε παρακείμενο χαντάκι, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο δεξί του πόδι.

Ο 39χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται. Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Έβρου.

Σχετικά Άρθρα