slider Τελευταία Νέα Τοπικά νέα

Αδιάψευστη η αλήθεια | Δείτε και άλλες φωτογραφίες και την αποκαθήλωση του Χριστού χτες από το Ρολόι

Γράφει η Μαίρη Δαληκριάδου

Με έκπληξη διάβασα σήμερα σε τοπικό site της Ξάνθης να αμφισβητεί το γεγονός που κατέβασαν τον Χριστό από το ρολόι της Ξάνθης χτες το πρωί…

Το χρονικό της είδησης έχει ως εξής: Χθες αναγνώστης του site μας, μας ειδοποιεί για το γεγονός. Αμέσως το θεώρησα σημαντικό και πήγα στην πλατεία για να διαπιστώσω και εγώ ότι ο Χριστός έχει κατέβει από το ρολόι της Ξάνθης. Πραγματικά τον είχαν κατεβάσει μίλησα στο σημείο με κάποιους πατέρες της εκκλησίας μάλιστα στην συζήτηση ήταν και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών… Όλοι πήραμε τη διαβεβαίωση ότι ο Χριστός θα ξανανέβει εντός των επόμενων ωρών και πάλι στο ρολόι όπως και έγινε.

Αυτή είναι η όλη αλήθεια.

Ήταν ένα λάθος από το Δήμο Ξάνθης που διορθώθηκε αμέσως νωρίς το απόγευμα και μετά και από την παρέμβαση και του μητροπολίτη το μεσημέρι στο Δήμο Ξάνθης.

Το ποσό αυτό θα κοστίσει στις εκλογές μένει να το δούμε στις 26 Μαΐου αυτά και τίποτα άλλο

ΣΕ: Και άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης καυτηρίασαν το γεγονός με φωτογραφίες και σχόλια ενώ κάποιοι προσπαθώντας να υπερασπιστούν το δήμαρχο γελοιοποιήθηκαν αναφέροντας ότι ποτέ δεν κατέβηκε ο Χριστός πράγμα παντελώς ψευδές, ενώ θυελλα αντιδράσεων σημειώθηκε και στο facebook μετά της ανάρτησης της είδησης.

 

Σχετικά Άρθρα